Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

waycell

Üye
kardes bn n95 8gb almayı dusunuomda nasıl telefon iyi mi bide bataryası nası gdiyor.sana zahmet bi yazıverirmsn

bu fiyata bu özelliklerde telefon bulmak zor gerekli bütün özellikler ve uygulamalar mevcut alınabilir bir telefon şarjı ise 1 gün ila 4 gün arasında kullanıma bağlı olarak gitmektedir sahibinden.com sitesinde 140 tan başlıyor fiyatı

Tepkiler: AHKE

STaT!C

Üye
kardes bn n95 8gb almayı dusunuomda nasıl telefon iyi mi bide bataryası nası gdiyor.sana zahmet bi yazıverirmsn

Birkaç ay önce yurtdışından sıfır olarak almıştım. Fakat batarya konusunda seni tatmin etmeyebilir. Cihazın şarjı pek kullanmamama rağmen 2 - 2.5 gün zor gidiyor. Ses ve kamerası iyi fakat ekranda piksel aynı fakat boyut yüksek tutulduğu için ekran diğer cihazlara göre görüntü kalitesi daha düşük. Eğer alacaksan dikkat et çin malı piyasada orjinalden daha fazla. N958GB lerin orjinaline hafıza kartı takılmıyor. Eğer alacağın telefonda h.kartı girişi varsa ve menüdeki türkçe dili yarım yamalaksa çindir.

Tepkiler: AHKE
E60 telefonumda mobil tvde görüntü var ses yok. "kısmen oynatma deneniyor" yazıyor. galiba eski sürüm. güncelleme imkanım var mı?(Real Player)

Arkadaşlar abimiz sağolsun geldi evime kadar telefonu Türkçe hale getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, bütün arkadaşlar çekinmeden yardım isteyebilir kendisi çok ilgilidir. Teşekkürlerimi sunarım.

S.a E72 telefonuma fortmat atamıyorum atıldı gibi oluyor ne birşey siliniyor ne birsey değişiyor yardım eder misiniz?

Veysel abim, hoş çok güzel oldu telefonum. Abi şimdi ne yükleme kalksam sertifika hatası veriyor, ne yapmalıyım abi ?

waycell

Üye
Veysel abim, hoş çok güzel oldu telefonum. Abi şimdi ne yükleme kalksam sertifika hatası veriyor, ne yapmalıyım abi ?

malesef sertifika alıp teli hacklemen yada yine sertifika alıp pcde yada cepte sertifikalaman lazım programları yada en kolayı signed program bulup onları kurmalısın uğurcan kardeşim

----------Eklendi @ 18:44:47 ---------- Yazıldı @ 18:42:40 ----------

E60 telefonumda mobil tvde görüntü var ses yok. "kısmen oynatma deneniyor" yazıyor. galiba eski sürüm. güncelleme imkanım var mı?(Real Player)

telin yazılımını güncellersen oda güncellenmiş olacak fakat bununla alakası olduğunu sanmıyorum başka problem olabilir

----------Eklendi @ 18:46:35 ---------- Yazıldı @ 18:44:47 ----------

S.a E72 telefonuma fortmat atamıyorum atıldı gibi oluyor ne birşey siliniyor ne birsey değişiyor yardım eder misiniz?

nasıl attığınıda yazsaydın keşke yıldız kare 7370 kare olarak atabilmen lazım olmazsa fabrika ayarlarına dön öyle dene olmazsa yazılım at en garanti sıfırlama yoludur

Tepkiler: Kǔr Şâd
Veysel abi, hard format attım. Yığın hafıza kayıp olmamış. Orayı biçimlendirdim canavar cavanar Allah razıı olsun abi.

waycell

Üye
Veysel abi, hard format attım. Yığın hafıza kayıp olmamış. Orayı biçimlendirdim canavar cavanar Allah razıı olsun abi.

ALLAH cümlemizden razı olsun kardeşim yardımcı olabildiysem ne ala.istediğin zaman gel ara kapım herkeze açık

Tabiki abi, yerini öğrendim artık

kardeşim çok rica ediyorum maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nokia-n79-n-gage-indirme-sorunu-540295.html bu sayfaya bir bakarmısın kafayı yemek üzereyim senin açtığın konunun ilk 15 sayfasına baktım daha fazla bakamıycak hale geldim lütfen bi yardımcı ol...

waycell

Üye

arkadaşım bildiğim kadarıyla hacksiz telefona n-gage kurulamıyor hacklemek şart ama zaten imei versende sertifika verilmiyor bu aralar..senin yapacağın en güzel şey google a şunu yazmak ''sis uzantılı n-gage oyunları ''

n96 ram sorunu var 40 kb gösteri ve bu yüzden sanırım memory up da %90 ram kullanımı yazıyo tel daha yeni hard formatlı olmasına karşın ?

waycell

Üye
n96 ram sorunu var 40 kb gösteri ve bu yüzden sanırım memory up da %90 ram kullanımı yazıyo tel daha yeni hard formatlı olmasına karşın ?

hard format attığına ve hafızayıda biçimlendirdiğine emin ol

----------Eklendi @ 21:20:01 ---------- Yazıldı @ 21:17:48 ----------

Nokia E71 in çekim sesini nasıl kapatırım?

kapatılmıyor arkadaşım ama duyduğum kadarıyla hackli tellerde rompatcher eklentisi ile halledilebiliyor

c6-01de altyazılı film izleyebileceğim bi video programı var mı uc player smartmovie işe yaramadı...

waycell

Üye
c6-01de altyazılı film izleyebileceğim bi video programı var mı uc player smartmovie işe yaramadı...

en güzeli total video converter ile filmi mp4 e çevirin videoyu attıgınzda ztn orada telefon seçnekleri fala nvar oradan s60 3rd ediionu seçin başkada hiçbir ayara dokunmayın sonra advenced kısmına gelin oradan altyazıyıda seçin filme gömün abi convert deyin oohh mis açın real playerla izleyin abi olay bu isterseniz filmin güzel yerleinide ultra video splitterla kesebilriniz altyazıyı gomdukten sonra mp4 u bu programla kesip biçiyorum ben herneyse işte mp4 le ztn 700mblık film 240mb falan oluyor bu yöntemle görüntüde dehşet bnm evdeki notebookta 700mbı 10dkda falan çeviriyor işte mp4 e alıntı..

max_23

Üye
Cep telefonu başlatınca birden fazla program çalışıyor bazı programların çalışmasını engellemek istiyorum program kullanmadan nasıl halledebiliriz varsa program önerebilir misin

waycell

Üye
Cep telefonu başlatınca birden fazla program çalışıyor bazı programların çalışmasını engellemek istiyorum program kullanmadan nasıl halledebiliriz varsa program önerebilir misin

gün içinde arada bir teli kapatıp açmak çok işe yarar bunun dışında şu programları önerebilirim:
Task Killer ,
task manager

twin15

Üye
s60 v3 3rd editionlar neden butun telefonlari yavas calisiyor ?