waycell
Üye
kardes bn n95 8gb almayı dusunuomda nasıl telefon iyi mi bide bataryası nası gdiyor.sana zahmet bi yazıverirmsn
kardes bn n95 8gb almayı dusunuomda nasıl telefon iyi mi bide bataryası nası gdiyor.sana zahmet bi yazıverirmsn
Veysel abim, hoş çok güzel oldu telefonum. Abi şimdi ne yükleme kalksam sertifika hatası veriyor, ne yapmalıyım abi ?
E60 telefonumda mobil tvde görüntü var ses yok. "kısmen oynatma deneniyor" yazıyor. galiba eski sürüm. güncelleme imkanım var mı?(Real Player)
S.a E72 telefonuma fortmat atamıyorum atıldı gibi oluyor ne birşey siliniyor ne birsey değişiyor yardım eder misiniz?
Veysel abi, hard format attım. Yığın hafıza kayıp olmamış. Orayı biçimlendirdim canavar cavanarAllah razıı olsun abi.
kardeşim çok rica ediyorum maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nokia-n79-n-gage-indirme-sorunu-540295.html bu sayfaya bir bakarmısın kafayı yemek üzereyim senin açtığın konunun ilk 15 sayfasına baktım daha fazla bakamıycak hale geldim lütfen bi yardımcı ol...
n96 ram sorunu var 40 kb gösteri ve bu yüzden sanırım memory up da %90 ram kullanımı yazıyo tel daha yeni hard formatlı olmasına karşın ?
Nokia E71 in çekim sesini nasıl kapatırım?
c6-01de altyazılı film izleyebileceğim bi video programı var mı uc player smartmovie işe yaramadı...
Cep telefonu başlatınca birden fazla program çalışıyor bazı programların çalışmasını engellemek istiyorum program kullanmadan nasıl halledebiliriz varsa program önerebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?