Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

max_23

Üye
2-3 yıl önce Opdadan sertifika almıştım (kaybettim) şimdi aynı sertifikayı tekrar nasıl alabilirim?

Phlegm

Üye
hellox kurup çalıştırman gerekiyor tamaiyle çalıştırdıktan sonra sistem dosyalarına erişim sağlanır teline uygun installserver.exe yi bulup telin c>sys>bin e atman lazım
Uygun installserver'i nasıl bulabilirim?
e71 versiyon 510.21.009 yardımcı olursanız sevinirim

Phlegm

Üye
Dediğinizi yaptım, ama hala uygulamalarda sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyorum. bin'in içinden zaten bi installserver.exe çıktı, ben sizin dediğinizi indirdim üzerine yapıştırdım. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Bu telefona uygulama yükleyemiyorum, bıktım yemin ederim atıvercem. Napıcaz başka ne deneyebiliriz??

waycell

Üye

bazı uygulamalrda yapar ama her uygulamada olmaması lazım arkadaşım söyleyeceğim tek şey var tele ve karta format at tekrar denee

Phlegm

Üye
bazı uygulamalrda yapar ama her uygulamada olmaması lazım arkadaşım söyleyeceğim tek şey var tele ve karta format at tekrar denee
Yani aslında denediğim uygulamalar da maxicep'den alınma, mesela psiloc irremote falan denedim millet sayfalarca teşekkür etmiş, bende çalışmıyor Yardımınız için teşekkür ederim, dediğinizi deneyeceğim. Sağolun.

edit: hard format mı atayım, soft kâfi gelir mi?

waycell

Üye

hard format arkadaşım

nesto3

Üye
telefonum n73 . öğrendiğime göre ime si calınmıs . bu nu geri almanın yolu war mı? hiç bir yerde bu konu hakkında dğru düzgün konu göremedim. yardım ltfn.

waycell

Üye
telefonum n73 . öğrendiğime göre ime si calınmıs . bu nu geri almanın yolu war mı? hiç bir yerde bu konu hakkında dğru düzgün konu göremedim. yardım ltfn.

sana operatoründen mesaj gelmiş olması lazım imeiniz klonlanmış 30 gün içinde kapatılacak diy..garanti var yada yok farketmez aldığın yere,yetkili servisine,kullandığın operatorün ana bayisine, hiç birisiyle halledemezsen git bi telefoncuya kullanmadığın bir telin imeini ver atsın senin tele

fym2005

Üye
slm lar n82 v 30.0.019 sürümünü hackleyebilir miyim

Arkadaslar N-gage nasıl yükliyeceğim forumda link varsa bu konu altından paylaşabilir misiniz yada direk mesaj olarak da paylaşabilirsiniz.

2. Menü Sorunu :

Arkadaslar 2. el telefon aldım menü böylle değil

aşağıya dogru dizilmiş yani yan yana değil nasıl düzeltebilirim ?
Cevaplarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorumm...

Arkadaslar acil yardım lazım signed olan sybian s60 v3 9.2 uygun keymap tarzı programlazım

uribaju

Üye
asoft vardi sanirim

----------Eklendi @ 07:54:54 ---------- Yazıldı @ 07:53:52 ----------

menu sorunun icin menudeyken seceneklerden menu stilini tablo yap

waycell

Üye
slm lar n82 v 30.0.019 sürümünü hackleyebilir miyim

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...n-firmware-hack-ve-diger-cihazlar-190587.html

----------Eklendi @ 19:08:00 ---------- Yazıldı @ 19:05:34 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...gage-oyunlari-ve-kurulum-kilavuzu-160314.html
2. sorunun cvbını arkadaş vermiş zaten

----------Eklendi @ 19:09:58 ---------- Yazıldı @ 19:08:00 ----------

Arkadaslar acil yardım lazım signed olan sybian s60 v3 9.2 uygun keymap tarzı programlazım

ThuMs

Üye
hocam benim n79 telefonum var. arada çekmiyor. ekranda çekiş gücü tam gösteriyor ama arayamıyorum ve mesaj da atamıyorum. Aynı şekilde karşı taraf da beni arayamıyor. Arada oluyor böyle ve sıklaşmaya başladı. telefonu açıp kapayınca geçiyor. durduk yere gidiyor böyle hiç bir şey anlamadım. bir yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler.

waycell

Üye

şebeke problemleri genelde donanımsal olur ama sen başka türkçe product kodlu rom indirip phoniexle bi yazılım at umarım düzelir

fym2005

Üye
çin sitesinden sertifika almadan hackleyemez mıyım o programları programla ımzalayarak???

symbian sis güncellemisi nasıl yükleyebilriim acaba nokia ps suitte güncelle diyor ama ordan bri işlem yapamıyorum yardımcı olurmusun?

waycell

Üye
çin sitesinden sertifika almadan hackleyemez mıyım o programları programla ımzalayarak???

sertifikasız olmuyor malesef ama bildiğim kadarıyla symbian toys sitesinden program sertifikalanabiliyordu

----------Eklendi @ 16:59:48 ---------- Yazıldı @ 16:59:00 ----------

symbian sis güncellemisi nasıl yükleyebilriim acaba nokia ps suitte güncelle diyor ama ordan bri işlem yapamıyorum yardımcı olurmusun?

telefon yazılımından bahsediyorsun galiba ovi suite kullan ordan güncelleyebilirsin