max_23
Üye
2-3 yıl önce Opdadan sertifika almıştım (kaybettim) şimdi aynı sertifikayı tekrar nasıl alabilirim?
Uygun installserver'i nasıl bulabilirim?hellox kurup çalıştırman gerekiyor tamaiyle çalıştırdıktan sonra sistem dosyalarına erişim sağlanır teline uygun installserver.exe yi bulup telin c>sys>bin e atman lazım
Uygun installserver'i nasıl bulabilirim?
e71 versiyon 510.21.009 yardımcı olursanız sevinirim
Dediğinizi yaptım, ama hala uygulamalarda sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyorum. bin'in içinden zaten bi installserver.exe çıktı, ben sizin dediğinizi indirdim üzerine yapıştırdım. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Bu telefona uygulama yükleyemiyorum, bıktım yemin ederim atıvercem. Napıcaz başka ne deneyebiliriz??
Yani aslında denediğim uygulamalar da maxicep'den alınma, mesela psiloc irremote falan denedim millet sayfalarca teşekkür etmiş, bende çalışmıyorbazı uygulamalrda yapar ama her uygulamada olmaması lazım arkadaşım söyleyeceğim tek şey var tele ve karta format at tekrar denee
Yani aslında denediğim uygulamalar da maxicep'den alınma, mesela psiloc irremote falan denedim millet sayfalarca teşekkür etmiş, bende çalışmıyorYardımınız için teşekkür ederim, dediğinizi deneyeceğim. Sağolun.
edit: hard format mı atayım, soft kâfi gelir mi?
telefonum n73 . öğrendiğime göre ime si calınmıs . bu nu geri almanın yolu war mı? hiç bir yerde bu konu hakkında dğru düzgün konu göremedim. yardım ltfn.
Arkadaslar N-gage nasıl yükliyeceğim forumda link varsa bu konu altından paylaşabilir misiniz yada direk mesaj olarak da paylaşabilirsiniz.
2. Menü Sorunu :
Arkadaslar 2. el telefon aldım menü böylle değil
aşağıya dogru dizilmiş yani yan yana değil nasıl düzeltebilirim ?
Cevaplarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorumm...
slm lar n82 v 30.0.019 sürümünü hackleyebilir miyim
Arkadaslar N-gage nasıl yükliyeceğim forumda link varsa bu konu altından paylaşabilir misiniz yada direk mesaj olarak da paylaşabilirsiniz.
2. Menü Sorunu :
Arkadaslar 2. el telefon aldım menü böylle değil
aşağıya dogru dizilmiş yani yan yana değil nasıl düzeltebilirim ?
Cevaplarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorumm...
Arkadaslar acil yardım lazım signed olan sybian s60 v3 9.2 uygun keymap tarzı programlazım
hocam benim n79 telefonum var. arada çekmiyor. ekranda çekiş gücü tam gösteriyor ama arayamıyorum ve mesaj da atamıyorum. Aynı şekilde karşı taraf da beni arayamıyor. Arada oluyor böyle ve sıklaşmaya başladı. telefonu açıp kapayınca geçiyor. durduk yere gidiyor böyle hiç bir şey anlamadım. bir yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler.
çin sitesinden sertifika almadan hackleyemez mıyım o programları programla ımzalayarak???
symbian sis güncellemisi nasıl yükleyebilriim acaba nokia ps suitte güncelle diyor ama ordan bri işlem yapamıyorum yardımcı olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?