GREENxEYES
Üye
fast format nasıl atılıyor
----------Eklendi @ 19:27:49 ---------- Yazıldı @ 18:22:26 ----------
Bir sorum daha olacak benim nokia c5-00 var.Kamerası bozuk.Tam açılcakmış gibi olup kapanıyor.Açılsa bile 1 fotoğraf çekip donuyor.Soft ve hard format attım olmadı.Başka birisi fast format at dedi.O yüzden sordum buraya.Servis dışında başka çözüm var mı?Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.
n73 tv bağlantı özelliği varmı arkadaşım.
ben n73 kullanıyorm tarayıcı olarak opera kullanıyorum bütün ihtiyacım olanlanları bu siteden indiriyorum fakat .jar uzantılı dosyaları indiremiyorum indir diyorum öyle duruyor inmiyor yardım ederseniz sevinirim
n73 için navigasyon varmi. Veya en güzel harita hangisi. N73 kullanmıyorum güzel ama ram yüzünden sıkıldım bana n serisinden hangisini önerirsin. Her türlü program yüklebilecegim bi telefon olsun emeğin için teşekurler.
yardımınız için teşekkür ederim ama bu program açılmıyor hata veriyor serfitika süresi gecmis dese ben hallederim ama serfitika hatasi diyor
arkadasim andraid her türlü program yükleniyormu. Ben biraz program hastasıyım. Samsung hangi modelini önerirsin. Ilgin için çok teşekurler. seninle bire bir görüşme imkanı varmı
arkadaşım benim e65 var sertifikayı alamadım hiç bir siteden 1 hafta oldu daha hiç bir siteden ses soluk yok...banada yardımcı olursan sevinirim
benim tel e63 yazılım 500.21.09 symbian signed dan sertifika aldım teli hacklemek icin helloox u kurarken uygulama erisimine izin verilmedi diyor bundan baska killme sorcerer justhackit tede bu hatayı veriyor yardımcı olursanız cok sevinirim
Bende e71 var hellox kurdum sertifika aldım ettim, bişeyler kurarken sertifika tarafından kısıtlanıyor diye uyarı verip kurulumdan çıkıyor. ne yapacauk
Bir yerden elime e50 gçti sertifika sorunu için hellox kullansam çözülürmü yoksa nasıl bi yol izlemem gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?