6630İİ
Üye
mesajlardan birinde nokia ngage i bitirdi hatta internet sitesini bile kapattı diye bi yazı okudum. O yüzden galiba. ngage.com a giriyorum ovi ye gönderiyo. Daha önceden indirip de elinde bulunan varsa paylaşsın lütfen
bende n95 8gb var wlan actıgımda sifreyi giriyorum baglanıyor diyor sonra wlan aları bulunamadı diyor yardım lütfen
baktım ama bulamadım. Bir iki tane bulmuştum onlarda sertifika hatalı. Hackli değil tel. Bakarım yine nete ama link koyarsan çok makbule geçer.
yüklemedim sertifikalımı bilmiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok teşekkür ederim. Verdiğin linkten kurdum çalıştı.
bende n95 8gb var wlan actıgımda sifreyi giriyorum baglanıyor diyor sonra wlan aları bulunamadı diyor yardım lütfen
merhaba telefonum N85 Telefonu cracklemiştim sim kartı okumamaya basladı once anlamadım gönderdim garantiye telefona crackli haldeyken yeni yazılım yüklemişler şimdi sorum şu: ben neden daha önce hellox2 ile yaptığım cracki kaldıramıyorum unHack my phone diyorum ama removing root cert diyor daha da ileri gitmiyor
s60 v3 internet uygulamalrı bölümündeki facebook chat ve video izleme ile ilgili tüm programları kurdum ve hiçbiri çalışmadı eninde sonunda bi yerde hata veriyor.Veysel arkadaşım böyle ikide bir yazıyorum Allah razı olsun elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun.Ama şu nokia e 5 düzgünce kullanmaya başlayamadım bi türlü.yes *3 aç/kapa hard formay benim teli destekler mi?
merhabalar
n86 yı nasıl hackleyeceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz?
----------Eklendi @ 20:23:25 ---------- Yazıldı @ 20:14:20 ----------
Arkadasim root sertifikali ve root keyli hellox indir pcde once root cert ve uygula sonrasinda kendi sertifika ve keyini uygula tele at programi kur telii kapat ac ve helloxu calistir bukadar
e 71 de radyo dınleme programı varmı radyo spor olacak bulabıılırmısın nokıanın radyosunda bulamadım
e 72 için resmi facebook uygulaması var mı? ovi sitesinde e72 ve e71 için facebook uygulaması var telefonumu e72 seçiyorum fakat desteklenmemektedir diyo şaka gibi? mesaj yada bildirim geldiğinde uyaran, kendini 3-4 dakkada bir refresh yapan facebook uygulaması var mı?
selam dostum,n95 kullanıcısıyım versiyonu v12.0.013 - 19-06-07.N95in 8gb desteklediğini duymuştum ve kendime kingston marka tawian malı bir hafıza kartı aldım ama kullanamıyorum ilk takmamdan itibaren şifre istedi hafıza kartını formatladıysamda işe yaramadı tekrar takmamla beraber ana ekranda şifre istiyor.hafıza kartını çin malı bir iphone da denedim onda sorun olmadı acaba benim n95'in versiyon eski olduğu için mi sorun oldu.?bu sorunu program yükleyerek çözebilirmiyiz yada versiyonmu yenilememiz gerekir kolay gelsin..
eskıden e72 ıle yapabıldıklerımın hıc bırını yapamıyorum facebook ve youtuben vıdeo ızleye bılıyordum hatta ındıre bılıyordum fakat artıkk olmuyor yardımcı olabılecek varmı tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?