Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

6630İİ

Üye
bende n95 8gb var wlan actıgımda sifreyi giriyorum baglanıyor diyor sonra wlan aları bulunamadı diyor yardım lütfen

kafnun

Üye
mesajlardan birinde nokia ngage i bitirdi hatta internet sitesini bile kapattı diye bi yazı okudum. O yüzden galiba. ngage.com a giriyorum ovi ye gönderiyo. Daha önceden indirip de elinde bulunan varsa paylaşsın lütfen

waycell

Üye
mesajlardan birinde nokia ngage i bitirdi hatta internet sitesini bile kapattı diye bi yazı okudum. O yüzden galiba. ngage.com a giriyorum ovi ye gönderiyo. Daha önceden indirip de elinde bulunan varsa paylaşsın lütfen

Evet sitesi kapali oviye yonlendiriyor bende var ama suan cepten yaziyorum aksam link atarim sana gerci sende bulabilirsin netten

----------Eklendi @ 19:00:50 ---------- Yazıldı @ 18:54:38 ----------

bende n95 8gb var wlan actıgımda sifreyi giriyorum baglanıyor diyor sonra wlan aları bulunamadı diyor yardım lütfen

Format at arkadasim duzelecektir bendede oluyor bazen hackli benimki formatliyorum

kafnun

Üye
baktım ama bulamadım. Bir iki tane bulmuştum onlarda sertifika hatalı. Hackli değil tel. Bakarım yine nete ama link koyarsan çok makbule geçer.

waycell

Üye
baktım ama bulamadım. Bir iki tane bulmuştum onlarda sertifika hatalı. Hackli değil tel. Bakarım yine nete ama link koyarsan çok makbule geçer.

yüklemedim sertifikalımı bilmiyorum

dericia

Üye
merhaba telefonum N85 Telefonu cracklemiştim sim kartı okumamaya basladı once anlamadım gönderdim garantiye telefona crackli haldeyken yeni yazılım yüklemişler şimdi sorum şu: ben neden daha önce hellox2 ile yaptığım cracki kaldıramıyorum unHack my phone diyorum ama removing root cert diyor daha da ileri gitmiyor

----------Eklendi @ 09:18:10 ---------- Yazıldı @ 09:06:07 ----------

hocam modemde mac adress filitreleme olup olmadığına dikkat et

waycell

Üye

Benimde anlamadigim bisey var hackli tele yazilim atinca hack biter neden unhack yapmaya calisiyorsun bide hackli degilse unhack cikmazdi.tel geldikten sonra hackledin simdi hacki kaldirmak mi istiyorsun..eger oyleyse teli kapat ac helloxu yeniden kur teli kapat ac unhack yapabilirsin artik

s60 v3 internet uygulamalrı bölümündeki facebook chat ve video izleme ile ilgili tüm programları kurdum ve hiçbiri çalışmadı eninde sonunda bi yerde hata veriyor.Veysel arkadaşım böyle ikide bir yazıyorum Allah razı olsun elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun.Ama şu nokia e 5 düzgünce kullanmaya başlayamadım bi türlü.yes *3 aç/kapa hard formay benim teli destekler mi?

merhabalar
n86 yı nasıl hackleyeceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz?

waycell

Üye

Senin tele baktim netten e71 e cok benziyor sadece os 9.3 farki var yani hard format icin *#7370# yapacaksin facele alakali prolarla pek ilgilenmedim ama senin icin bakarim fakat video seyretmek icin bolt browseri bir kez denedim kucuk bir ekranda oynatiyor aslinda flash 10 destekli bi android telefonu alacan hic sikinti cekmicen

----------Eklendi @ 20:23:25 ---------- Yazıldı @ 20:14:20 ----------

merhabalar
n86 yı nasıl hackleyeceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Arkadasim root sertifikali ve root keyli hellox indir pcde once root cert ve uygula sonrasinda kendi sertifika ve keyini uygula tele at programi kur telii kapat ac ve helloxu calistir bukadar

----------Eklendi @ 20:23:25 ---------- Yazıldı @ 20:14:20 ----------

Arkadasim root sertifikali ve root keyli hellox indir pcde once root cert ve uygula sonrasinda kendi sertifika ve keyini uygula tele at programi kur telii kapat ac ve helloxu calistir bukadar[/QUOTE]

bir link varmı bununla ilgili.
n86 hellox ile hacklenmiyor sanırım.

waycell

Üye

bir link varmı bununla ilgili.
n86 hellox ile hacklenmiyor sanırım.[/QUOTE]

hacklenmediğini bilmiyorum benim telden farkı 9.3 olması yani hellox çalışır sertifikan var ise bendeki helloxu atarım sana denemekten zarar gelmez

www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/n86-rm-484-v30-009-icin-netteki-tek-hackli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

raffyy

Üye
e 72 için resmi facebook uygulaması var mı? ovi sitesinde e72 ve e71 için facebook uygulaması var telefonumu e72 seçiyorum fakat desteklenmemektedir diyo şaka gibi? mesaj yada bildirim geldiğinde uyaran, kendini 3-4 dakkada bir refresh yapan facebook uygulaması var mı?

e 71 de radyo dınleme programı varmı radyo spor olacak bulabıılırmısın nokıanın radyosunda bulamadım

waycell

Üye
e 71 de radyo dınleme programı varmı radyo spor olacak bulabıılırmısın nokıanın radyosunda bulamadım

Yazdigin mesajdan hic birsey anlamadim radyo dinleme programi sormussun medya klasorunde internet radyo ve kulaklikla dinlenebilen normal radyo var...nokianin radyosunda bulamadigini soyledigin sey ne spor kanalimi acaba

----------Eklendi @ 17:50:02 ---------- Yazıldı @ 17:26:47 ----------

Arkadasim telin orjinal browserindan facebook sitesine kayitli olarak gir sistem telini taniyor zaten girdikten sonra ekranin en altinda e72in icin facebook uygulamasi indir diyor indirin ustunu tikla ve teline kur bu facein kisa yolu ovidekiyle ayni olan ama senin istedigin seyi ben hic duymadim boyle bir pro olsaydi duyardim mutlaka

hakan293

Üye
selam dostum,n95 kullanıcısıyım versiyonu v12.0.013 - 19-06-07.N95in 8gb desteklediğini duymuştum ve kendime kingston marka tawian malı bir hafıza kartı aldım ama kullanamıyorum ilk takmamdan itibaren şifre istedi hafıza kartını formatladıysamda işe yaramadı tekrar takmamla beraber ana ekranda şifre istiyor.hafıza kartını çin malı bir iphone da denedim onda sorun olmadı acaba benim n95'in versiyon eski olduğu için mi sorun oldu.?bu sorunu program yükleyerek çözebilirmiyiz yada versiyonmu yenilememiz gerekir kolay gelsin..

mcuello

Üye
eskıden e72 ıle yapabıldıklerımın hıc bırını yapamıyorum facebook ve youtuben vıdeo ızleye bılıyordum hatta ındıre bılıyordum fakat artıkk olmuyor yardımcı olabılecek varmı tesekkurler

waycell

Üye

normal şartlarda çaluıştırması lazım çalıştırmasa bile şifre istemez pcde biçimlendirip denedinmi gerçekten şifre olabilir kingstone bildiğim en kaliteli markadır hafıza kartında ve ramde.telin yazılımınıda yükseltmekte fayda var tabiki birde herhangi bir güvenlik programı varmı telde anti virüs falan oda sebep olabilir birdee şifre isterken ne yazıyor telefon kodumu hafıza kartı şifresimi ne istiyor

----------Eklendi @ 16:27:33 ---------- Yazıldı @ 16:26:31 ----------

teli güncellemeditsen eger yüklediğin programlar etkili oluyyordur formatla