disk
Üye
E63-1 (08) 500.21.009 02.26.2010 rm-437 hack yapamadım c,d,e,y,z klasörlerini açtım fakat c/sys klasörüne giremiyorum aynı zamanda y/sys'de kapalı başka bir prgramla c/sys bin gözüküyordu fakat buraya girdiğimde dosyaları görmüştüm farklı bir dosya kopyalayamamıştım o programıda ovi'den indirmiştim ne yapmalıyım epey zamandır uğraşıyorum yardımcı olun lütfen
e72'im var (hacklenmemiş)
pep mmp3 downloader harici güzel downloader var mı ?
Arkadaşlar bende E72 var ve cihaz mesaj yazarken takılma yapıyor. Hızlı mesaj yazmaya kalktığımda harflerin kimisini yazmadığını farkediyorum. Versiyon olarakda 031.023 yüklü. Yapılabilecek birşey var mı?..
Arkadaşlar bende nokia c5 03 var ve ben bazı sitelerden sertifika almaya filan güvenmiyorum direk hack yapmak istiyorum fakat nerden başlayacağım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
kardeş e72 için ngage bulabilirmisin bazı yabancı sitelerde gördüm ama heralde telefonun hackli olması gerekiyo biliyosun e72 son versiyon da hacklenmiyo bunu birisinin halletmesi gerek
Hocam e63 telefonumu turkce dil yukledikten sonra klavye karisti bu cogu kiside yasandi bunun bir cozumu yokmu?Q basinca A cikiyor gibi...
Son olarak bir sorum daha olacakti E63 le wifiyle internete girmek icin telefonumdaki sim kartin aktifmi olmasi gerek?yani tarihi gecmis ve cekmeyen bir sim karttan bahsediyorum...
e72 de alt yazılı srt dosyalı olan filim leri nasıl izleye bilirim
divx ve smartmovie yüklü
teşekkürler
ben hellox2 yı kurdum ama ınstalıng rottcerts yazıyo 2saat beklıyorum orayı gecmıyor hacklıyemıyorum lutfen yardım edın
E72 cep telefonuna sahibim kıbrıstan aldım bozuldu ve servise verdim ama yurt dışından geldiği için şu an ımei kayıtlı değil pazaportumada kayıt ettiremiyorum 2 sene dolmadığı için sizce ne yapabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??? yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.
hocamm sonuna kadar bakamadım kbakma benim e72 war oyun yüklüyorm tıklıyorm hiç bir sonuç yok oyun açılmıyor hiç bir şekilde neden olabilir???lütfen yardım edin
ya ben telefonda fılm ızlemek ıstıyorum...vede fılmlerı ınternetten dırek tele ındırmek ıstıyorum ındırebılecegım bı yer var mı...programım coreplayer 1.36 var ama fılm ındırıcek sıte bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...
Hocam sonuna kadar bakamadım kusurabakmayın bende E63 var turkcellin kampanyalı telefonu telefonu güncelleştirmek istiyorum birtürlü yapamıyorum. Nokia Ovi Suite yüklüyorum olmuyorNokia Software Updater yüklüyorum olmuyor yüncal yazılımı görmüyor cihaz yazılım sürümü 200.21.012 bn bunu 500.21.009'a nasıl yüksetecem şimdiden yardımlarınız için tşkr ederim
Arkadaşlar E72 GPRS baglanırken Wi-Fi kullansın kontür gitmesin istiyorum bunu nasıl yaparım
Veya diger uygulamalardada yanlışlıkla internete baglanıp kontür gitmesini tamamen engellemenin bir yolu varmı
Arkadaşlar E72 GPRS baglanırken Wi-Fi kullansın kontür gitmesin istiyorum bunu nasıl yaparım
Veya diger uygulamalardada yanlışlıkla internete baglanıp kontür gitmesini tamamen engellemenin bir yolu varmı
Onceden sorularimiza tikir tikir cevap gelirdi bir sorunmu var?
e72'im var (hacklenmemiş)
pep mmp3 downloader harici güzel downloader var mı ?
merhaba arkadaslar nokia e71 kullaniyorum telefonumun guncellemesi son surum ama telefonun menu tusuna bastigimda donma oluyor bi 20 sn sonra eski haline geliyo veya telefon kendiliginden kapanip aciliyor sonra menude gezerken takilma olmuyo sadece telefonu kurcalamaya ara verdikten sonra oluyor hafiza kartim da dolu degil sadece 85 mb yardimci olursaniz sevinirim
arkadaşım wifiyi bulmaması mümkün değil illede bulmuyor diyorsan teli formatla ama ben modemin ayarlarında olabilir diye düşünüyorum gizli wlan ayarlanmış olabilir başka mac adreslerine yasaklanmış olabilir olmadı modeme reset et yeniden kur oda olmazsa hotfindir gibi wifi programları var onları kullan derimwaycell kardes ben fransada yasiyorum wifi ile baglanmak istiyorum ama olmuyor laptobumla wifi ile giriyorum ama e63 telefonum bir turlu wifi baglantisi bulunamadi diyor modemin yaninda bile ayni hatayi veriyor,sorun nedir acaba?
pc de lite bir sürüm kullanıyorsan görmeye bilir phone parent ana telefon demektir sürücü yazılımını yüklediği sırada bu yazı sağ altta çıkar.bence tele bir format oda olmazsa yazılım at öyle dene mutlaka olacaktır.bu arada tel çakma değil dimi?ha bide hafıza kartınıda biçimlendir oda yaparGeçenlerde ikinci el bir Nokia E71 aldım ama malesef bir türlü bilgisayarıma bağlıyamadım. PC Suite ve Ovi yi bir kaç kez silip tekrardan kurdum, sorun kablodadır deyip farklı bir bağlantı kablosuda aldım ama her zaman verdiği hatayı (Nokia E71 USB Phone Parent) vermeye devam ediyor hala. Connectivity cable diye bir prog. varmış onuda tekrar tekrar kurup kaldırdım. ama Yinede beceremedim. bi bilgin varsa yardımcı olur musun?
şimdi aklıma geldi wlan sihirbazına gir seçeneklerden wlan aglarını filtreleyi tıkla kendi ağını göreceksin yanındaki çeltiği tıklayıp kaldır tamama bas çık tamamdır..kendi ağını filtrelemiş olabileceğini düşünüyorumwaycell kardes ben fransada yasiyorum wifi ile baglanmak istiyorum ama olmuyor laptobumla wifi ile giriyorum ama e63 telefonum bir turlu wifi baglantisi bulunamadi diyor modemin yaninda bile ayni hatayi veriyor,sorun nedir acaba?
arkadaşım muhtemelen aylık 8 liraya sınırsız kullanıyorsun.100 mgbta kadar 7 mgbit 100 mgbtan sonra 96 kbite düşüyor yani bu hız pcyi çalıştırmaz.ama bir pro vardı ismi aklımda değil cepteki neti etrafa kablosuz olarak dağıtıyor ben onunla bir müddet kullanmıştım.500mgbtı geçtiğim halde pcyi nete sokuyordum ama tavsiye etmiyorum şarjı çok çabuk tüketiyor dolayısıyla tel ateş gibi ısınıyordu işlemciyi yakabilirisinBenim sorunum yakında cinayet filan işleticek bana yakında... N79 un var. Vodafone aylık Cepnet abonesiyim ve 3G aktif. Pc Suite, Ovi, Juike Spot filan yani her yolu denedim ama bilgisayarımdan bir türlü googla dahi giremedim. Her yolda da bağlantı yapıldı diyor ama tarayıcıda biraz bekliyor sonra "Sayfa Görüntülenemiyor vs." bağlanmıyor işte. Pc de XP SP2 kurulu, virüs programı yok, güvenlik duvarı kapalı deepfreze kurulu sadece. Telefonda da aynı virüs programı vs. yok. Telefona hard format attım gene aynı bağlantı var gözüküyor ama sayfayı açmıyor. Halbu ki telefondan gayet rahat giriliyor. Allah ını seven sizler bi el atın, yoksa bu N79 katil edecek beni, 3. Sayfalara düşecez. Saygılar.
Benim sorunum yakında cinayet filan işleticek bana yakında... N79 un var. Vodafone aylık Cepnet abonesiyim ve 3G aktif. Pc Suite, Ovi, Juike Spot filan yani her yolu denedim ama bilgisayarımdan bir türlü googla dahi giremedim. Her yolda da bağlantı yapıldı diyor ama tarayıcıda biraz bekliyor sonra "Sayfa Görüntülenemiyor vs." bağlanmıyor işte. Pc de XP SP2 kurulu, virüs programı yok, güvenlik duvarı kapalı deepfreze kurulu sadece. Telefonda da aynı virüs programı vs. yok. Telefona hard format attım gene aynı bağlantı var gözüküyor ama sayfayı açmıyor. Halbu ki telefondan gayet rahat giriliyor. Allah ını seven sizler bi el atın, yoksa bu N79 katil edecek beni, 3. Sayfalara düşecez. Saygılar.
İstek: Geçenlerde ikinci el bir Nokia E71 aldım ama malesef bir türlü bilgisayarıma bağlıyamadım. PC Suite ve Ovi yi bir kaç kez silip tekrardan kurdum, sorun kablodadır deyip farklı bir bağlantı kablosuda aldım ama her zaman verdiği hatayı (Nokia E71 USB Phone Parent) vermeye devam ediyor hala. Connectivity cable diye bir prog. varmış onuda tekrar tekrar kurup kaldırdım. ama Yinede beceremedim. bi bilgin varsa yardımcı olur musun?
Cevap: pc de lite bir sürüm kullanıyorsan görmeye bilir phone parent ana telefon demektir sürücü yazılımını yüklediği sırada bu yazı sağ altta çıkar.bence tele bir format oda olmazsa yazılım at öyle dene mutlaka olacaktır.bu arada tel çakma değil dimi?ha bide hafıza kartınıda biçimlendir oda yapar
elimden geleni yaparım insanlara yardımcı olmak hoş birşey....waycell tesekurler kardes ben gelene kadar baktıgın için ama tekrar bakabılırsın yani sorun degıl bırlıkte bakalım baslıgı duzeltıyım yasirN ve waycell katkılarıyla dıye ıstersen
arkadaşım program yüklemelerinde karta ve tele bazı dosyalar yerleştirilir her versiyon yüklemede kartta kalan private sys ve sistem dosyalarındaki kayıtlar teldeki yeni dosyalarla çakışır dolayısıyla kartı telde biçimleyip proları ve oyunları yeniden kurmalısın teli yeniden hacklemediysen signed yani sertifikalı ve e72 uyumlu proları yüklemeyi unutma...Arkadaşlar, nokia e72'me yeni versiyon yüklettim ( 051.018 ) daha önceki kullanmış olduğum msn meesenger, ebuddy yada en basitinden haber programları ( sabah, sondakika haber vb. ) bunların hiçbirini açmıyor, uyarı bile vermiyor. Yanlız windows live messenger için desteklemiyor hatası veriyor. Sitede bulduğum yöntemler, ( ing dil, format vs. ) hiçbiri işe yaramadı acil yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?