Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

emirr95

Üye
E72 için flip fontu nereden indirebilirim biri bana link atabilirmi ?

bcatakul

Üye
E72 cep telefonuna sahibim kıbrıstan aldım bozuldu ve servise verdim ama yurt dışından geldiği için şu an ımei kayıtlı değil pazaportumada kayıt ettiremiyorum 2 sene dolmadığı için sizce ne yapabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??? yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.

turker42

Üye
Ertfertertrererererererettttt

seyhan21

Üye
hocamm sonuna kadar bakamadım kbakma benim e72 war oyun yüklüyorm tıklıyorm hiç bir sonuç yok oyun açılmıyor hiç bir şekilde neden olabilir???lütfen yardım edin

ya ben telefonda fılm ızlemek ıstıyorum...vede fılmlerı ınternetten dırek tele ındırmek ıstıyorum ındırebılecegım bı yer var mı...programım coreplayer 1.36 var ama fılm ındırıcek sıte bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...

Hocam sonuna kadar bakamadım kusurabakmayın bende E63 var turkcellin kampanyalı telefonu telefonu güncelleştirmek istiyorum birtürlü yapamıyorum. Nokia Ovi Suite yüklüyorum olmuyor Nokia Software Updater yüklüyorum olmuyor yüncal yazılımı görmüyor cihaz yazılım sürümü 200.21.012 bn bunu 500.21.009'a nasıl yüksetecem şimdiden yardımlarınız için tşkr ederim

sek00

Üye
kardeş tel 5320 forumdaki herşeyi dnedim snn brda bi arkdşa sylemşsn onu da yptm olmadı. Şu teli hackleyelm ya. Güncellştrp yine dnedm olmadı .s eğer çare bulamazsn n gage oyunlrını hcklemedn yklemenn çaresi war mı onu syle xD

--------------- Ekleme ---------------

E72 için flip fontu nereden indirebilirim biri bana link atabilirmi ?
bunu da bn cwaplim krdş kolylk olsn sana da xD
www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/monotype-imaging-flipfont-v3-02-1-s60v3-symbianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-331058.html buyur 37 tane de yzı tipi wr xD

maxser01

Üye
Arkadaşlar E72 GPRS baglanırken Wi-Fi kullansın kontür gitmesin istiyorum bunu nasıl yaparım
Veya diger uygulamalardada yanlışlıkla internete baglanıp kontür gitmesini tamamen engellemenin bir yolu varmı

sek00

Üye
kardes bir istğm dha olck telefondan uygulama kldrılmasına şfre kyablecgm program war mı¿? Kaldrrken şifre istick xD hallettm krdş grek kalmadı

disk

Üye
Benim telefonum E63 500.21.009 02-06-2010 rm-437 bütün yöntemleri denedim fakat hackleyemedim HELLOOX2.V2.03.SiGNED.SISx optadan sertifikam var yükle diyince izin verilmedi diye hata alıyorum acaba sorun 02-06-2010 olmasımı lütfen yardımcı olun bu sorunu çözmem için ne yapmalıyım

eakbl

Üye
Arkadaşlar bende E72 var ve cihaz mesaj yazarken takılma yapıyor. Hızlı mesaj yazmaya kalktığımda harflerin kimisini yazmadığını farkediyorum. Versiyon olarakda 031.023 yüklü. Yapılabilecek birşey var mı?..

deatlazz

Üye
ben hellox2 yı kurdum ama ınstalıng rottcerts yazıyo 2saat beklıyorum orayı gecmıyor hacklıyemıyorum lutfen yardım edın

bordo68

Üye
Hocam e63 telefonumu turkce dil yukledikten sonra klavye karisti bu cogu kiside yasandi bunun bir cozumu yokmu?Q basinca A cikiyor gibi...
Son olarak bir sorum daha olacakti E63 le wifiyle internete girmek icin telefonumdaki sim kartin aktifmi olmasi gerek?yani tarihi gecmis ve cekmeyen bir sim karttan bahsediyorum...

bende n95 var ama kameranın flaş ışığını yakamıyorum bir süre sonra otomatik sünüyor onun için program indirdim(phonetorch-v2-0-1-n95-turkce-n95-flashi-beyaz-yakma) oda yükleyince sertifika hatası veriyor bunu nasıl çözebilirim...

waryanli

Üye
Dostum konuyu yarı yarıya okudum sayılır, yaptığın şeyi çok taktir ettim bilgilerini bu şekilde paylaşman mükemmel. Çeşme yaptırsan bu kadar hayır işlemiş olmazdın belki. Sağolasın...

salezago

Üye
e72 de alt yazılı srt dosyalı olan filim leri nasıl izleye bilirim
divx ve smartmovie yüklü
teşekkürler

hocam benim tel n96. jaf ve phoenix programlarıyla defalarca flaş atmama rağmen 16gb yığın hafızayı ve hafıza kartını hiç görmüyor. ne yapmam gerekiyo bana bi yol gösterebilirmisiniz

Merhaba YasirN,

konular içerisinde araştırdım fakat çözüm bulamadım.

konu e-mail alışverişi sorunu

telefon sürümü 51.018..

yakkaşık 2-3 aydır mail gönderip alamıyorum...daha önceden yani v31 sürümünde gayet performanslı bir mail alışverişim gerçekleşiyordu...bunun sebebi nedir bir türlü çalıştıramadım maillerimi ...gün aşırı posta kurup kaldırıyorum ama çözmüş değilim..bu sorunu gmail-hotmail hepsinde yaşıyorum...

e-posta ile ilgili bu sorun hakkında önerileriniz nelerdir bu sorunu nasıl aşacağım.? çok can sıkıcı bir durum

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

serdar

theemnt

Üye
kardeş e72 için ngage bulabilirmisin bazı yabancı sitelerde gördüm ama heralde telefonun hackli olması gerekiyo biliyosun e72 son versiyon da hacklenmiyo bunu birisinin halletmesi gerek

tireddad

Üye
Arkadaşlar bende nokia c5 03 var ve ben bazı sitelerden sertifika almaya filan güvenmiyorum direk hack yapmak istiyorum fakat nerden başlayacağım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.