Symbian^3'ün Kaynak Kodları Ve Bootloader Ve Türkçe Kaynak Dosya Türleri

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
Forumda Nokia Developerda Çalışan Varsa Evet Bu Belki Mümkün :)

nokia developerda çalışmaya gerek yok. Sağlam bir c++ bilgisi işin yarısını bitirecektir. Ama şuana kadar uğraşan olmamış birkaç yazılımcı denemişler ama sağlam olmadıklarından başarısız olmuşlardır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
nokia developerda çalışmaya gerek yok. Sağlam bir c++ bilgisi işin yarısını bitirecektir. Ama şuana kadar uğraşan olmamış birkaç yazılımcı denemişler ama sağlam olmadıklarından başarısız olmuşlardır.

Dışardakilerden Kaçı """Çok İyi C++""" Biliyor Ve Bu İşe Uğraşacak ?

ky_nukro

Üye
şu anda pc de değilim yarın bi bakayım c++ bilgim işletim sidtemi yazıcak kadar olmasada botloader düzenlicek kadar var bi gelişme olursa yazarım.

fatih54102

fatih54102

Üye
siz laftan anlamazsınız herhalde!

Bu kaynak kodları bootloader a ait değil işe yaramaz yarasada türkiyede bunu anlayabilecek kapasitede c++,c bilen olduğunu düşünmüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Zannetmiyorum ama,uğraşmakta,denemekte fayda var,göle bir maya çalalımda biz:)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ben hepsini indirdim sormak isteğiniz dosya varsa sorun ve source dosyasdınga hep hg uzantılı hiçbirşey anlamadım.

- - - Eklendi - - -

ben hepsini indirdim sormak isteğiniz dosya varsa sorun ve source dosyasdınga hep hg uzantılı hiçbirşey anlamadım.

pRime.

pRime.

Üye
ya arkadaşlar anlamıyor musunuz? anna ve belle olmadıktan sonra bunları kullansanız ne olur kullanmasanız ne olur? bootloader falan yok bunların içinde. sadece pr1.0-1.2 kaynak kodu bunlar. sıfırdan işletim sistemi yazacak kadar bilginiz yoksa boşuna oturup indirmeyin o kütüphaneleri.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya arkadaşlar anlamıyor musunuz? anna ve belle olmadıktan sonra bunları kullansanız ne olur kullanmasanız ne olur? bootloader falan yok bunların içinde. sadece pr1.0-1.2 kaynak kodu bunlar. sıfırdan işletim sistemi yazacak kadar bilginiz yoksa boşuna oturup indirmeyin o kütüphaneleri.
Biz türkler gizemlere bayılırız illa ki çözecez :kop:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ben dosyaların hepsini indirdim.bootldr diye bir dosya var bu bootloader mı

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia madem Symbianı bitirdi,neden Bellenin kodlarını vermiyor ki ?:hmmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu Konu Hala Devam Ediyor Mu ? :hmmm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
neden konu neden kilitlensinki yararsız mı

serdar abi yani prime kaç kere bunlar işe yaramaz hayal aleminde gezinmeyin demiş hala irdeliyorsun elbette konu yararsız ve gereksiz şu an kullandığım sürüm ne senin E7 de downgrade yapabiliyormusn yok bu kodlar ilk güncellemelere ait diyorlar anna ve bellenin yok diyorlar oturup sıfırdan yazabilecek bilgi donanımın varsa tutmayalım seni.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
o zaman maxicep moderatör veya adminleri bu konuyu niye kapatmıyor.O zaman kapatsın şikayet et butonuna bas o zaman kapansın çok istiyorsun da.

akinorta

Üye
niye kapatılsın ki zorla mı sokuyorlar arkadaşlar sizi bu konuya ilgilenmek istemeyen girmez yorum da yazmaz. Her seferinde aynı şeyleri tekrarlamanın bence anlamı yok. Konu durabilir isteyen bir gözatar. Sonuçta konunun yeri burası. O kadar gereksiz konuların yanında bu konu altın niteliğinde ama bir dezavantajı daha önce de böyle bir konu açılmıştı bildiğim kadarıyla

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
kardeş evet bu konu önceden açılmıştı bu konuyu tekrar açmamın ndeni diğer konuda linkler çalışmıyor ve indirilmşyor.

Üst Alt