symbian^3 yazi tipi (yardim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 yazi tipi (yardim)
selam .... evet arkadaslar ben nokia 500 kullaniyorum ve bir sure once indirdigim symbian^3 yeni yazi tipi dosyalarini C diskinde olan resource klasorune kopyaladim ve telefonu kapatip acdikdan sonra yazi tipi degisti ama simdide eskisi gibi yapmak istiyorum ve resource klasorune kopyaladigim dosyalari silmek istiyorum ama silinmiyor,xploreyle de denedim olmadi.........acaba yardim ede bilecek biri varmi?

u_cosar

u_cosar

Üye
orjinal font dosyasını bulup oraya taşımalısınveya format at yada navifirmden rofs yi indir içindeki orjinal font dosyasını al telefonda at

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bu konudaki uygulamayı kur 125 yazı tipinden birini seç yazitipin değiştikten sonra eskisini silebilirsin. Kullanıldığı için sildirmiyor olabilir. http://www.maxicep.com/maxipda-turk...0-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-689948.html

- - - Eklendi - - -

başka yöntem de yazı tipi isimlerini xplore ile yeniden adlandır isimlerin sonunua 1 2 gibi sayılar koy örnek comcicsun2.tff gibi telelfonu kapat aç artık silebilirsin ok

sohey

Üye
Peki bunu nasil yaptin arkdşm .? Bende yapmak istiyormm programi indrdim font zommermi ne ama bende ççalişmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt