Undertaker gene yaptın yapacağını 4x4 sorunsuzmu ? birde menü iconları birbiri içine girmişmi yani dip dibemi yoksa iconlar küçük olup aralarında boşluk varmı ona göre bekleyeceğim 3x4 ü
Undertaker gene yaptın yapacağını 4x4 sorunsuzmu ? birde menü iconları birbiri içine girmişmi yani dip dibemi yoksa iconlar küçük olup aralarında boşluk varmı ona göre bekleyeceğim 3x4 ü
Görevimiz
4*4 sorunsuz ama tam ekran menü olmadığı için iconlar biraz birbirine giriyor sen en iyisi yarını bekle yarın 5*4 tam ekran 3*4 normal ekranda yükleyeceğim
Görevimiz
4*4 sorunsuz ama tam ekran menü olmadığı için iconlar biraz birbirine giriyor sen en iyisi yarını bekle yarın 5*4 tam ekran 3*4 normal ekranda yükleyeceğim
kurulumda hata alanlar muhakkak kurulum yaparken yanlış yapıyorsunuz.Ben şimdi 03/02/2011 saat:18:49 itibarı ile kurulumu gerçekleştirdim herhangi bir sorun yok.
Derken x6 da bende açamadım tr yapıp. aynı sorun oldu. bole yaparsam açılırmı ? ve birde türkçe t9 hangi dosyada oluyor rof da onu solerseniz x6 için bende bişiler yaparım buraya.
msj sorunu devam ediyor arkadaşlar en azından bende devam ediyor dil entegresi için çok teşekkürler kardeş ama bu mesaj saati sorunu için yapabileceğimiz birşey var mı yardımcı olurmusun