alaStar Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Evet arkadaşlar sizler için çakma bir jb yaptım.Zamanla geliştireceğim.Şimdilik çok kısıtlı ve basit. Güncellendi. Genişletmek için tıkla ... buda gta vice city gibi olmasın
Cihanî Sultan' Alıntı: Evet arkadaşlar sizler için çakma bir jb yaptım.Zamanla geliştireceğim.Şimdilik çok kısıtlı ve basit. Güncellendi. Genişletmek için tıkla ... buda gta vice city gibi olmasın
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi manyaqqq' Alıntı: bende de sıkıntı cıkıyor tarıf edebılırmısnız ? Genişletmek için tıkla ... Demo.sis'i indirip e/'ye atıp kurarsanız dosyalar direk e/'ye açılacaktır.Oradan Start_Demo.swf'yi açıp uygulamaya izni vermeniz yeterli. tarxhn' Alıntı: saolasın iyi paylaşım olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. hasandı' Alıntı: buda gta vice city gibi olmasın Genişletmek için tıkla ... Ama öyle darkking06' Alıntı: Güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
manyaqqq' Alıntı: bende de sıkıntı cıkıyor tarıf edebılırmısnız ? Genişletmek için tıkla ... Demo.sis'i indirip e/'ye atıp kurarsanız dosyalar direk e/'ye açılacaktır.Oradan Start_Demo.swf'yi açıp uygulamaya izni vermeniz yeterli. tarxhn' Alıntı: saolasın iyi paylaşım olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. hasandı' Alıntı: buda gta vice city gibi olmasın Genişletmek için tıkla ... Ama öyle darkking06' Alıntı: Güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
alaStar Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Bilmiyorumki adam gibi iki sürücüyü de formatlamam lazım.Cd yok ben netten indirip formatlıyorum.CD'ye çekmeyi bir türlü beceremedim Genişletmek için tıkla ... Hünkarım cidden çok iyi bi mizahçısın sen yahu senin yazdıklarını okumak hem zevk veriyo hem güldürüyo beni
Cihanî Sultan' Alıntı: Bilmiyorumki adam gibi iki sürücüyü de formatlamam lazım.Cd yok ben netten indirip formatlıyorum.CD'ye çekmeyi bir türlü beceremedim Genişletmek için tıkla ... Hünkarım cidden çok iyi bi mizahçısın sen yahu senin yazdıklarını okumak hem zevk veriyo hem güldürüyo beni
alaStar Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Ama öyle Genişletmek için tıkla ... Senin canın sağolsun insanı heyecanlandıran paylaşımların var
Cihanî Sultan' Alıntı: Ama öyle Genişletmek için tıkla ... Senin canın sağolsun insanı heyecanlandıran paylaşımların var
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi bihal' Alıntı: teşekkür Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - alaStar' Alıntı: Senin canın sağolsun insanı heyecanlandıran paylaşımların var Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Grandboss333' Alıntı: yapmayın böyle abi.bi şey paylaşınca onu sertfikalayın Genişletmek için tıkla ... uygulama flash dosyasi oldugu icin bunu oviye gondermem lazim...
bihal' Alıntı: teşekkür Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - alaStar' Alıntı: Senin canın sağolsun insanı heyecanlandıran paylaşımların var Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Grandboss333' Alıntı: yapmayın böyle abi.bi şey paylaşınca onu sertfikalayın Genişletmek için tıkla ... uygulama flash dosyasi oldugu icin bunu oviye gondermem lazim...
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi solaryumcuzenci' Alıntı: hocam dosyayı indirdim yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor 5800 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... lutfen rari indirin.ve acin.
solaryumcuzenci' Alıntı: hocam dosyayı indirdim yüklemeye çalışınca dosya bozuk diyor 5800 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... lutfen rari indirin.ve acin.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi kurulum dosyasını değil de rarı indirsenüz.olmazsa da takmayın gerçek arayüz programı bile değil.
HAM ZA Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Evet arkadaşlar sizler için çakma bir jb yaptım.Zamanla geliştireceğim.Şimdilik çok kısıtlı ve basit.Güncellendi. Genişletmek için tıkla ... kardeş bu 5800 da açılır mı açılsa süper olur
Cihanî Sultan' Alıntı: Evet arkadaşlar sizler için çakma bir jb yaptım.Zamanla geliştireceğim.Şimdilik çok kısıtlı ve basit.Güncellendi. Genişletmek için tıkla ... kardeş bu 5800 da açılır mı açılsa süper olur
yesilyol22 Üye Teşekkürler kardeş başarılarının devamını dilerim bu arada hayırlı cumalarımız olsun inş.