Symbian^3 Üzerinde Android 4.1 Jelly Bean!

Jan

Üye
Symbian a özgürlük hack !

Lütfen yardım telfonm c601 anna telden giriyorum ve sertfika hatası alıyorum.Rica etsem lütfen linki sis veya sisx jar da olabilir yeniden ayarlar msnz ..

Lütfen yardım telfonm c601 anna telden giriyorum ve sertfika hatası alıyorum.Rica etsem lütfen linki sis veya sisx jar da olabilir yeniden ayarlar msnz ..
uzantıyla alakası yok telefonu hacklemen gerek, sistem modlama bölümünde konu mevcut.

konuda detaylı anlatıyor harfiyen yap sorunsuz olur, konuda da yardımcı olucak kişiler var.

installservers_pack.zip DOSYASINI PC DE Mİ AÇACAĞIZ TEL DESTEKLEMİYOR C601 KARDEŞ BİR YARDIM EDİN HEPSİNİ YAPIYORUM BU LANET DOSYA DESTEKLEMİYOR TEL :/

Konu Sahibi
installservers_pack.zip DOSYASINI PC DE Mİ AÇACAĞIZ TEL DESTEKLEMİYOR C601 KARDEŞ BİR YARDIM EDİN HEPSİNİ YAPIYORUM BU LANET DOSYA DESTEKLEMİYOR TEL :/
Kardeşim olmuyorsa boşver gerçekten önemli bir şey değil.Uygulama bile değil.Slayt gösterisi gibi bir şey

Tepkiler: William2134

Darqos

Üye
Uygulama nereye yükşendi bulamadım

sertifika hatası veriyor hocam lütfen editler misiniz

Konu Sahibi
arkadaşlar sisle uğraşmak yerine rar dosyasını indirip klasöre çıkart derseniz olur.daha da olmazsa uğraşmayın bence amacım sadece ekranlarımızda Jelly Bean'in ne kadar şirin durduğunu göstermekti yani arayüz bile değil bu.

Tepkiler: Symbianizer