suat1111 Üye şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa
şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa
CoDeYs Üye Konu Sahibi suat1111' Alıntı: şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa Genişletmek için tıkla ... abi utandırıyosun ama
suat1111' Alıntı: şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa Genişletmek için tıkla ... abi utandırıyosun ama
CoDeYs Üye Konu Sahibi valla abi yoruldum açıkcası ama faydalı oldugumu görürsem ne mutlu bana --------------- Ekleme --------------- rica ederim abi
valla abi yoruldum açıkcası ama faydalı oldugumu görürsem ne mutlu bana --------------- Ekleme --------------- rica ederim abi
'Şeref' Emekli Yönetici süper bi iş çıkartmışsın Zeki symbian^3 kullanıcıları temaya doyacak ellerine sağlık.. --------------- Ekleme --------------- suat1111' Alıntı: şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa Genişletmek için tıkla ... bende şaşırdım abi..
süper bi iş çıkartmışsın Zeki symbian^3 kullanıcıları temaya doyacak ellerine sağlık.. --------------- Ekleme --------------- suat1111' Alıntı: şasırdım dondum ağladım üşüdüm kendime geldim gözlerimi kırptım olmadı açtım baktım tüm temalarda burda aha oldum yaa Genişletmek için tıkla ... bende şaşırdım abi..
CoDeYs Üye Konu Sahibi SkyW@LkeR' Alıntı: süper bi iş çıkartmışsın Zeki symbian^3 kullanıcıları temaya doyacak ellerine sağlık.. --------------- Ekleme --------------- bende şaşırdım abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi asıl teşekkürü sen hak ettin
SkyW@LkeR' Alıntı: süper bi iş çıkartmışsın Zeki symbian^3 kullanıcıları temaya doyacak ellerine sağlık.. --------------- Ekleme --------------- bende şaşırdım abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi asıl teşekkürü sen hak ettin
CoDeYs Üye Konu Sahibi s@hr@' Alıntı: Ellerine sağlık ablacım Genişletmek için tıkla ... rica ederim abla iyi günlerde kullan
s@hr@' Alıntı: Ellerine sağlık ablacım Genişletmek için tıkla ... rica ederim abla iyi günlerde kullan
CoDeYs Üye Konu Sahibi BASKANCIHAN' Alıntı: eline emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... rica ederim Starsley' Alıntı: eline sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bişey degil
BASKANCIHAN' Alıntı: eline emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... rica ederim Starsley' Alıntı: eline sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bişey degil
CoDeYs Üye Konu Sahibi rica ederim arkadaşalr .sen iconları orjınal kalmasını istiyorsan tema kullanma madem yoksa .hangi temada iconlar tlefondaki gibi kalıyorkı
rica ederim arkadaşalr .sen iconları orjınal kalmasını istiyorsan tema kullanma madem yoksa .hangi temada iconlar tlefondaki gibi kalıyorkı