Symbian^3 Telefonlarına Kablosuz Klavye ve Mouse Bağlanır mı? Nasıl Bağlanır? (Wİ-Fİ Yöntemi İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Telefonlarına Kablosuz Klavye ve Mouse Bağlanır mı? Nasıl Bağlanır? (Wİ-Fİ Yöntemi İle)

trontr

Üye
gözümü kapatıp dalmak gibi olmasın ama ben pek sanmıorum öyle bişey yapılabileceğini

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Usb on the go ile bağlanır. Wi fi ile bağlanmaz.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kablosuz mouse diyosan Otg'ye tak kullan :) ben kablolu klaye ve mouse denedim çok harika oluyo bide televizyona bağladınmı pc görevi görür :kop:

Otg'ye çoklayıcı taksam olur mu? :)

mkkozanmk

Üye
otg kablosu . . Ben kullanıyorum. Tek vericiden çalışan mause ve klavye varsa rahatça kullanırsın.

cukuleaks

Üye
Kablosuz mouse diyosan Otg'ye tak kullan :) ben kablolu klaye ve mouse denedim çok harika oluyo bide televizyona bağladınmı pc görevi görür :kop:

Otg'ye çoklayıcı taksam olur mu? :)

çoklayıcı kabul etmiyor. Usb hub desteklenmiyor diyor. Bendede pes 2011 var. Otgyle oyun kolu takıp oynıcaktım olmadı. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yani kol u desteklermi orası onemli :;D

catdog136

catdog136

Üye
bluetooth ile bağlanırsın, tabi bluetooth mouse ile :D

Captan Ares

Captan Ares

Üye
5800 da olurmu bu :D

NDMSZGN

Üye
Bluetooth farenin de destekleneceğini zannetmiyorum özellikle 5800larda symbian 3 lerde belki bir ihtimal ama otg varken uğraştığına değmez hani

Polymath

Polymath

Üye
bir hortlama vakası daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt