symbian 3 telefonların uretimi durdu diyolar dogrumu

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir bilgim yok ama doğru olabilir Ne de olsa artık eski modeller sınıfına girdi bizim telefonlar.

akinorta

Üye
doğru olabilir çok doğal

cesur5534

Üye
yazık gerçekten nokia bi markaydı kendi işletim sistemiyle şimdi windows a geçti piyasada windows lu marka çok. Ayrıcalıklı olmalıydı yazık.

MaxipmaN

Üye
umurumda değil mezara gelmeyecek ya android alıcam ilerde

messevim

messevim

Üye
bence durmadı. Hala 603 Ve 808 üretilyor bildiğim kadarıyla

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ancak n8,c6-01,c7-nokia 500 gibi 1. nesiller'in üretimi bitti..

MaxipmaN

Üye
haram zıkkım olsun

juske

Üye
Nıye haram zıkkım olsun dıyosun zamanında kullanırken ıyıydıde sımdımı kotu oldu ? Madem pısmandın nıye aldın o zaman adam zaten 2016 son dedı yıllar once

MaxipmaN

Üye
Nıye haram zıkkım olsun dıyosun zamanında kullanırken ıyıydıde sımdımı kotu oldu ? Madem pısmandın nıye aldın o zaman adam zaten 2016 son dedı yıllar once

zamanında derken aldım 4 ay kullandım sonra oyunlar bıçak gibi kesildi 2016 dedi e hani nerde güncellemeler ağustostan beri yazılım güncellemesi çıkmadı 2016 olsa yine iyi 2013 bile olmadı kullanmadan bilemezsin

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bugun aradım nokiayı c6 vs 1 nesiller uretılıyomuş

LimePie

LimePie

Üye
nokia diye bir marka olmaz olsun paramın karşılığını veremedi bilseydim paramı biriktirir androidli bir tel alırdım :(

nino4u

nino4u

Üye
Nokıanın cok guncelleme vermedıgını hepınız bılıyosunuz hem guncelleme verınce ne oluyor anlamadım sankı bana tarayıcıyımı degıstırıyor hayır dedıgım gıbı adam 2016 son dedı 1 cıhaz 1 yıl guncelleme alsa yeter bende e6 var cok guncelleme aldı yettıde arttı bıle memnunmuyum tabıkı memnunum cok mesaj ıyı sarj zaten oyunla uygulamayla ısım pek olmaz

- - - Eklendi - - -

Nokıanın cok guncelleme vermedıgını hepınız bılıyosunuz hem guncelleme verınce ne oluyor anlamadım sankı bana tarayıcıyımı degıstırıyor hayır dedıgım gıbı adam 2016 son dedı 1 cıhaz 1 yıl guncelleme alsa yeter bende e6 var cok guncelleme aldı yettıde arttı bıle memnunmuyum tabıkı memnunum cok mesaj ıyı sarj zaten oyunla uygulamayla ısım pek olmaz

MaxipmaN

Üye
güncelleme isteriz tabi o berbat tarayıcı için

Üst Alt