Symbian^3 Port Etmiş Biri 5800'a :D Gözlerime İnanamadım Ama Biri Fake Olduğunu Açıklasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Symbian^3 Port Etmiş Biri 5800'a :D Gözlerime İnanamadım Ama Biri Fake Olduğunu Açıklasın.

AçıkLasın biri

----------Eklendi @ 23:47:21 ---------- Yazıldı @ 23:44:07 ----------

G-desk'miş Pardon

ces5

Üye
Port edilmemiş dostum G-desk ile hazırlanmış bir arayüz sadece.

ilkgul

Üye
güzel nerden bulabiliriz bunu ?

openstar

Üye
Bu verlmişti.. Gdesk bu arkadaşlar.. Symbian^3 şuan mümkün değil..

KELGER

Üye
hiç gdesk e benzemiyor

openstar

Üye
Symbian ^3 ü 5800 kaldırmaz.. Işlemcisi yetmez..

mali_47

Üye
Symbian ^3 bizim s60v5 ne farkı varda aynı gözuküyor

kvnc39

Üye
Konu açmadan önce forumda arama yapsan zaten bu konunun açıldığını göreceksin.ki ben bu konuyu açmıştım.destek bölümüne bakabilirsin..!!

Tepkiler: giray38
beyelr g desk e hiç bn zemiyo yha

arkadaşlar bence bu n desk değil baksanıza adam *#0000# yaptıgında versiyon ne çıkıyor pr.1.1 n8-00 nasıl n desk bu anlamadım

arkadaş madem gdesk veya shell diyiyosunuz aynısını kendiniz yapın bakalım bu kadar benzetebilecekmisiniz

PriZm

Üye
arkadaşlar sağ alt köşeye iyi bakın. G desk simgesi var

----------Eklendi @ 15:31:58 ---------- Yazıldı @ 15:30:16 ----------

hem ayrıca Symbian^3 te ekranlar kaydırılarak geçer bunda ise dokunarak geçiyor.
kısacası Fake

arkadaş madem gdesk veya shell diyiyosunuz aynısını kendiniz yapın bakalım bu kadar benzetebilecekmisiniz
spb shell olmayabilir,gdesk te olmayabilir ama mutlaka S^3 cfwdir.çünkü 5800 o arayüzü ve işetim sistemini kaldırmaz.S^3 ü kaldırsaydı,herkes S^3 yüklerdi.bu arada spb shelli de o kadar küçümseme.benden spb shell ss'ları:

ben gdesk yazısını göremedim ayrıca symbian 3 ün hafifletişmiş hali yüklenebilir.

PriZm

Üye
yazı demedim zaten iyi bakarsan köşede kare gibi bir simge var.G desk in çalıştığını gösteriyor daha önce g desk i kullandığımdan biliyorum

ALpWaR24

Üye
g-desk le yapılmış ama ben o kadar hızlı hiç görmedim kendi telefonumu adam tıkladığı an açıyo üstelik 27 28 mb ramle :S nası iş

giray38

Üye
Daily Mobile da Verildi Kardeşim Bu g-Desk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...