symbian^3 opera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 opera
bu soruyu uygalamalar bölümünde sordum ancak cevap yok o yüzden buraya yazıyorum özür....
opera 6.0 mini veya opera 11.0 hangisini neye göre kullanmak lazım aralarındaki fark nedir bilgisi olan varsa ..............

apobaba1234

apobaba1234

Üye
hiz icin 6yi kullan ama 11daha islevseldir

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar 10 ve 11 bende çok sorunlu çalışıyor.10 ikide bir kendini kapatırdı insanı sinir küpüne çevirecek seviyedeydi.11de kapanma sorununu baya aşmışlar ama mesela bir linke tıklıyorsun 10sn sonra algılıyo ya da mesela ekşisözlük okurken 1. sayfayı okudun 2'ye tıklıyosun sonra 3'e tıklıyosun donuyo.bağlanmıyo internete.kapatmak zorunda kalıyosun.sizde de bu böyle mi yoksa sadece ben mi çekiyorum bunları?

66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
ben 11.0 versiyonunu kurdum ve denemek için maxicep sayfasına girdim bir yerden sonra takıldı ve kapatamadım telefonu aç kapa yaptım tekrar denedim yine aynısı 3-4 kere bu şekil oldu önce telefondamı sorun var diye düşündüm ama sanırım bu 11.0 sürümünün böyle sıkıntıları var gibi geliyo bana ....yani yalnız değilsin...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sikinti yok bende

Utku

Utku

Üye
11 iyidir

pcwolf

pcwolf

Üye
Allah'ın cezası 11 sürümü, tam yorum yazıyom cevapla derken kapanıyo. Mini 6yı da kurdum ilk denemede kendini şutladı

emincik46

emincik46

Üye
bnde 11 süper çalışıo c6-01 :oke:

samsunspor_06

samsunspor_06

Üye
bende 11 kullanıorum memmunum yanı ama bazen donup kalıo tek sorun bu

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Opera mini yasaklı sitelere giriyor buyüzden tercihim miniden yana :oke:

Ama işlevsellik açısından 11 daha iyi...:hmmm

Bide kapanma veya donma gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
BENDE OPERA 11 YOK LNK VEREBİLİRMİSİNİZ İNDİRİYM MERAK ETTTİM :s

pcwolf

pcwolf

Üye
Bende de zırt pırt kapanıyo yazdığım yazılar yanlış kelime düzeltirken siliniyo, sorunu olmayanlara maşallah diyelim operanın gazabı onları teğet geçmiş.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
m.opera.com evet operada inin noktasi olmaynindan olmadigi icin oldu kusura bakmayin operadan giriorum suanda hafta ici pc acmak yasak sadece telden giriorum :( yusuf saolasin .D

yilan53

Üye
bende de 11 sürümü var ve şu an da da telefondan yazıyorum klavyeyi kapatınca telefonun kendi tuş takımı ile tüm karakterler çıkıyor o şekilde yazabilirsiniz çok da güzel kullanılıyor şahsen cok beğeniyorum

apobaba1234

apobaba1234

Üye
daha güzelmiş bu mesaj bölümündeki gibi değil üst tarafı görebiliyorsun daha güzelmiş bilmiyordum sağol

yilan53

Üye
evet mesaj bölümünde ki gibi değil bu şekilde çok güzel oldu nokia da tüm her yerde bu şekilde yapsa çok güzel olacak opera ondan önce davrandı sağolsu bilmeyenler de deneyebilirler operanın değil de nokianın kendi klavyesini de alfanumerik t9 u da kullanabiliryorsunuz bu özellik çok iyi oldu

KO9

KO9

Üye
opera mini opera 11 e bin basar opera 11 çıkalı operadan soğumuştum bu konuyu görünce miniyi deneme şansı buldum mini gerçkten daha hızlı her anlamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt