Symbian^3 Nintendo DS Emulator

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Nintendo DS Emulator
Merhaba Arkadaşlar.

Symbian^3 (Belle) platformunda Nintendo DS Oyunlarını Oynamak Mümkünmü?

Nintendo DS'teki (Tam olarak incelemedim ama galiba 3 boyutlu) Pokemon Oyunları Çok Güzel Görünüyor Onları Oynamak için Sabırsızlanıyorum.

Aradığım Şey Symbian^3 için Bi Emulator.
Gören,Bilen,Duyan Varsa Paylaşmanızı İstiyorum... Yardımlarını Esirgemeyecek Olan Arkadaşlarım İçin Şimdiden Teşekkürler

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eğer varsa Uygulamalar/Oyun Emulatorleri kısmında vardır.Yoksa geçmiş olsun.

pRime.

pRime.

Üye
maalesef böyle bir emulatör yok.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aslında bi psp veya nintendo emulatörü gerçekten iş görebilir malum psp denen aletten daha kuvvetli cihazlarımız var (gpu konusunda emin olamıyorum)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Symbian^3 (Belle) platformunda Nintendo DS Oyunlarını Oynamak Mümkünmü?

Nintendo DS'teki (Tam olarak incelemedim ama galiba 3 boyutlu) Pokemon Oyunları Çok Güzel Görünüyor Onları Oynamak için Sabırsızlanıyorum.

Aradığım Şey Symbian^3 için Bi Emulator.
Gören,Bilen,Duyan Varsa Paylaşmanızı İstiyorum... Yardımlarını Esirgemeyecek Olan Arkadaşlarım İçin Şimdiden Teşekkürler

Şu an için Snes,gba ve mame xm emulatörleri var.
[h=3] Symbian^3 Game Boy Advance
[/h][h=3]M.a.m.e. XM Arşivi
[/h] [h=3] Symbian^3 Super Nintendo(snes) Arşivi
[/h]En azından gba'da da pokemon var:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asıl bizim cihazlara birer ps1 emülatörü çıkmalı bence artık. 600 mhz'lik Galaxy Mini'de bile ps1 oyunları oynanıyor daha ne diyim.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Asıl bizim cihazlara birer ps1 emülatörü çıkmalı bence artık. 600 mhz'lik Galaxy Mini'de bile ps1 oyunları oynanıyor daha ne diyim.

Emulator'den önce adam gibi oyunlar çıkmalı bence.Büyük küçük HD değil farketmez.Android marketteki ücretsiz oyunların çoğu küçük basit ama eğlenceli oyunlar.Yılda 1 tane HD oyun çıkarana kadar ayda 9-10 basit eğlenceli oyun çıkarmalı.PS1-PSP-Nintendo emulatorlerine bakarız.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
offf yaaa olsaydı ne güzel olurdu haaa oynardık ne güzel yaa neyse teşekkürler en azından oyle bişey olmadıını öğrendim boşuna aramam

TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
keys1903

keys1903

Üye
bende cok aradım ama yok

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Var zaten eqpcsx symbian^3 te calısmıyor mu
Hiç denemedim ama o daha çok symbian V3 için uyumlu sanırım. Bizim telefonlar için multitouch destekli adamakıllı emülatör çıksa süper olacak da şimdilik uzak ihtimal gibi görünüyor.

----------Eklendi @ 02:53:58 ---------- Yazıldı @ 02:51:29 ----------

Emulator'den önce adam gibi oyunlar çıkmalı bence.Büyük küçük HD değil farketmez.Android marketteki ücretsiz oyunların çoğu küçük basit ama eğlenceli oyunlar.Yılda 1 tane HD oyun çıkarana kadar ayda 9-10 basit eğlenceli oyun çıkarmalı.PS1-PSP-Nintendo emulatorlerine bakarız.
HD oyun da bir tane çıktı şimdilik Tintin o da yeni çıkan Nokia telefonlarına uyumlu daha devamı gelecek de HD oyunları baya arttırması gerekiyor Nokia'nın. En basitinden bir tane Gangstar serisinden bir oyun hakediyoruz artık ya da FIFA 12.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
bn nokıa 603 kullanıorm elimdki tel nds den daha ii ekran renk ram ve islemciye sahip yani oyunları cok daha rahat kaldırabltken emu olmadgı ıcın oynanmıor olsa bile kasacagından ve nds dekinden daha kotu oynancagından eminim blg de bile kasıo adamlar nasl bi sisyem yapmıssa emuler bile ise yaramıo pek ayrıca androıd teller icin nds emu var intten bakın

Üst Alt