pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet, bu yazıyı yazman isabet oldu....
PM yazıp, tehtit edip kendini samsungun başkanı sanan hanzo üyelere duyurulur..
iphone ile nokia kullanıcları yolda gorseler birbirlerini kavga etcekler o hale geldik beyler
iphone ile nokia kullanıcları yolda gorseler birbirlerini kavga etcekler o hale geldik beyler
gs-fb rekabetine dönecek sanırımyakın da spor siteleri de başlar ıphone taraftarı mı çok n8 taraftarı mı? N8 her ne kadar sezona çok iddalı girsede istediği başarı grafiğini yakalayamamış durumda fakat her ne kadar ıphone 4 gerisinde kalmış olsada transfer dönemin de yeni güncellemelerle kadrosunu güçlendireceğe benziyor.ayrıca ıphone de yeni transferleriyle ve sorunlu olan oyuncusu ANTEN ile görüşmeler devam etmektedir..şu an çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir bakalım ikinci devre de liderlik koltuğuna kim oturacak...aradaki puan farkı kapanacak mı yoksa şampiyon önceden mi belli olacak izleyip göreceğiz
evet son derece katılıyorum.özellikle n8 kullananları aşağılamak ve saf görmek beni çileden çıkartıyor ! hadi telefona laf attın, kullanıcıya ne laf atıyorsun be adam !
onlarda telefonum akıllı ben de akıllıyım mantığı var biraz yüksekten bakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?