Symbian^3 işletim sistemi başka bir işletim sistemiyle değiştirilebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 işletim sistemi başka bir işletim sistemiyle değiştirilebilirmi?
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi,Symbian^3 işletim sistemini kaldırıp iphonenin işletim sistemini kurabilirmiyim,veya herhangi bir işletim sistemi ?Uzun yıllar nokia kullanıcısıyım ama Symbiandan bıktım,Symbian^3 işletim sistemi nasıl hiç görmedim ama fotoğraflarından,videolarından ve kullanıcı yorumlarındanda anlaşılacağı gibi fazla beğeni toplamadı.,n8 almayı düşünüyorum ama Symbian^3 işletim sistemi beni soğutuyor.Sorum gayet açıktır,cevap verenlere teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: orcusss

Anußis

Anußis

Üye
değiştirilemiyor. Öyle kodlar varki bunu yapmak imkansız gibi birşey ve şuana kadarda kimse ne android kurabildi nede wm7 gibi bir işletim sistemi sadece emulatörler ile hack yapılabiliyor ancak sistem hala symbian kalıyor ...

n900 al bak keyfine :D bende vardı sattım n8 aldım pişmanda olmadım ancak hiç değilse n900de sertifika denen bir problem yoktu

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yazdıkların için,başka arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.
Ek oalrak,nokia n73me ve n95 8gb kullanmış birisiyim,5800da çoğu arkadaşımda var.Lafı şuraya getireceğim.N73dede n95dede 5800dada symbian beni delirtti,tabiri caizce buz gibi bir işletim sistemi,kaç seneden beridir aynı tas aynı hamam,bunlardan sıkılmış birisi olarak n8in Symbian^3den sıkılırmıyım, yoksa beni sarar m?n8in huyunu suyunu biliyorum diyebilirim,kamerası olsun vs vs,sorunum işletim sistemi , bir iphonedeki gibi çok güzel bir işletim sistemiylemi karşılaşacağım , yoksa 5800ın işletim sistemiylemi

fnldstntn

Üye
Arkadasim bence symbian ^3 bu gune kadar cikarilmis en iyi isletim sisyemi...henuz yeni oldugu icin uygulamalari biraz az ve guncellemeler geldikcene gelisecektir bence n8 al hic pisman olmassin...Benim dusuncem bu...

ozggurr

ozggurr

Üye
teşekkür ederim yazdıkların için,başka arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.
Ek oalrak,nokia n73me ve n95 8gb kullanmış birisiyim,5800da çoğu arkadaşımda var.Lafı şuraya getireceğim.N73dede n95dede 5800dada symbian beni delirtti,tabiri caizce buz gibi bir işletim sistemi,kaç seneden beridir aynı tas aynı hamam,bunlardan sıkılmış birisi olarak n8in Symbian^3den sıkılırmıyım, yoksa beni sarar m?n8in huyunu suyunu biliyorum diyebilirim,kamerası olsun vs vs,sorunum işletim sistemi , bir iphonedeki gibi çok güzel bir işletim sistemiylemi karşılaşacağım , yoksa 5800ın işletim sistemiylemi

Iphone 4 al.. Sen de rahat et biz de rahat edelim... Ama Iphone 4 aldiktan sonra baska kullanicilar gibi gelip burda symbian'a laf atma :) Cunku burasi Symbian^3 destek forumu...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce linüx tabanlı sistem al n900 gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bende meego ile çıksın istiyordum fakat symbiana kaldık ilk açıldığımda sorun yaratıyor benim açtığım gibi birini aramam lazım yani bide okulda tel açmak zaten yani acilen buna bir çözüm bulunursa iyi olur bide telin reklamı çıktı gördünüz mü

SilentOne

SilentOne

Üye
ynen gördüm süper bir reklam

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
N8 alalı bir hafta oldu,iyikide aldım,symbian beni soğutuyordu almadan önce ama hiçte beklediğim gibi "kalas"bir işletim sistemi gelmedi bana.Biraz daha menü görünümüde ve ikonlarda daha canlılık ,farklılık beklerdim ama olsun.Telefon gerçektende 10 numara..!

tasarimx

Üye
Bence ıphone 4 al en iyisi budur. Apple os işletim sistemi tam sana göre .. Yok yok sen en iyisi htc al patlat bir androıd işletim sistemi .. En iyisi bu bırak bızım symbıanı değiştirmeyi ..

--------------- Ekleme ---------------

erquin

erquin

Üye
her sistemin iyi ve kötü yanları var mesela
iosta flash ve java yok bildiğim kadarıyla bluetoot tan dosya aktarımı için ek programa ihtiyaç var zil sesini değiştiremiyorsun vs vs fakat uygulama açısından yaptığı iyi reklamlar sayesinde bayağı zengin. akıl almaz uygulamar sayesinde dezavanyajları görmezden geliniyor

android ise java ve flash 10 desteklemesine rağmen birçok hata veriyor stabil çalışmıyos sistem daha çıkalı kaç sene oldu ikide bir güncellemeler yayınlanıyor bi taraftan iyi çünkü eskiye kıyasla bir üst sürüm daha stabil çalısıyo bir yandan da kötü çünkü ne kadar çok hatası oldugunu gösteriyor

symbianda ise flash litle 4 var o da her videoyu açmıyor ve biraz hantal kalıyor diğerlerine göre ama onun da hataları yok değil symbianın en cok yaptıgı pislik sıkıştıgında hemen ugulamadan atıyor tarayıcı dan çıkması can sıkabiliyor bazen uygulamarınız cok fazla ve aynı dosyada ise acılması için biraz beklemeniz gerekmekte

windows mobile de aynı çorbayı ısıtıp ısıtıp veriyodu android üreticilerin imdadına yetişene dek şimdi onlar da tehlikenin farkındala 3 sene önce samsungun htc nin vsvs telefonlarında windowsmobile varken şimdi windowsmobile yüklü telefon yok piyasada geri tutunmalı zor gibi görünüyor

rim ise yerinde saymaya devam ediyor ne zaman kaliteli telefon ve işletim sistemleri yapacaklar merak konusu
Amerikada kapıs kapıs gidiyor sebebini anlamıs değilim :S

maemo linux tabanlı nokianın gelecekteki işletim sistemi olarak gösteriliyor symbiandan onlar da sıkıldı anlasılan :D ancak uygulama geliştirmede biraz hızlı davranmarı gerek nitekim maemo için uygulamalar çok kısıtlı ve sadece n900 de var ama sistem hızlı ve stabil çalışması avatajları arasında yer alıyor

bada ise samsung un diğer sistemlere misilleme olarak cıkarttıgı başarılı bir işletim sistemi
samsung bugüne kadar standart os, windosw mobile, symbian ve android işletim sistemlerini kullandı bu sistemlerdeki tecrübelerini akıllıca yeni işletim sistemi Bada ya aktardı zekice bir hamle olarak göze çarpıyor belki de ileri de samsung cihazlarında sadece bada yı görebiliriz

sonuç olarak her sistemin eksik ve diğerlerinden üstün özellikleri mevcut

Saygılarımla...

habil8888

habil8888

Üye
ya aslı asterı bi işletim sistemi işte symbian.androit sanki bana tarlada pullukmu çekiyo yada mübserle ekin mi ekiyo :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi,Symbian^3 işletim sistemini kaldırıp iphonenin işletim sistemini kurabilirmiyim,veya herhangi bir işletim sistemi ?Uzun yıllar nokia kullanıcısıyım ama Symbiandan bıktım,Symbian^3 işletim sistemi nasıl hiç görmedim ama fotoğraflarından,videolarından ve kullanıcı yorumlarındanda anlaşılacağı gibi fazla beğeni toplamadı.,n8 almayı düşünüyorum ama Symbian^3 işletim sistemi beni soğutuyor.Sorum gayet açıktır,cevap verenlere teşekkür ederim.
ben windows 7 ultimate kurdum sen az sabret win8 kurarsın :)

Üst Alt