Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian^3 için görüntülü konuşma kaydetme programı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47
Üye
Konu Sahibi
Symbian^3 için görüntülü konuşma kaydetme programı
Symbian^3 için görüntülü konuşma kaydetme programı yada herhangi bir yolu var mı? Bu konu hakkında yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
kraldost
Üye
şimdilik yok ama sen baska telefonla çaktırmadan kaydet
ciwan__47
Üye
Konu Sahibi
daha bişi mişi yok mu?
bozkurt955
Üye
henüz o tür birşey yok arkadaşım
ciwan__47
Üye
Konu Sahibi
tam deil ama o tarz bişi buldum SnapMe programı ile ekranı kaydedebiliyorsun video olarak... kaydı başlatıp goruntulu konusma yaptıgında gorusmeyi kaydetmiş olur..
coskunysr
Üye
yokm arkadaş snap me gibi programlar ekranın fotosunu çekiyo ama görüntülü konuşmada siyah ekran görünüyo kayıtta.o yüzden ben de herhangi bir yol bulamadım.henüz.
kimbilir_01
Üye
bi yolu var aslında... remote professional die bi pro var sitede her sürümü mevcut.onu hem pc ne hem telefonuna kurarsın sonra bluetooth wifi yada usb yoluyla bağlarsın bu proyu pc de çalıştırıp teldede çalıştırıp arka plana alırsın sonra görüntülü konuşurken pc deki remote professional de video kaydı var ordan yapabilirsin.video formatını tam bilmiyorum ama nette vide format dönüştürücü çok... iyi forumlar.