nonamex
Üye
unutma sende bi ara nokiacıydınsiz gelip symbiana laf atınca adamlar napcaanı şaşırıyo sizde laf atmayın
Önce 680 mhz'lı işlemcili Symbianların 1 ghz'lı Androidlerden hızlı çalıştığını iddia ettiler. Sonra Android'in web tarayıcısı dışında Symbian'dan kötü olduğunu söylediler. Şimdi de Symbian'da Androidden daha çok uygulama olduğunu söyleyenler görüyorum. Bu Nokia'cılar alem valla
arkadaşım araştır n8 1ghz +300mhz ama şarj sorunu nedeniyle bunu 680mhz düşülmüştür nokianın proğramları işlemciyle aynı dili konuştukları için araya bir tercuman yazılıma ihtiyacı yok onun içinde fazla işlemci harcamıyor anladın hala anlamadıysan bizede birtane tercuman lazım
arkadaşım araştır n8 1ghz +300mhz ama şarj sorunu nedeniyle bunu 680mhz düşülmüştür nokianın proğramları işlemciyle aynı dili konuştukları için araya bir tercuman yazılıma ihtiyacı yok onun içinde fazla işlemci harcamıyor anladın hala anlamadıysan bizede birtane tercuman lazım
tebrik ediyorum güzel acıklamaydı.. hele son cümle
----------Eklendi @ 22:31:06 ---------- Yazıldı @ 22:29:58 ----------
işlemci hızını gösteren bi program varmıdır ki?
ona bisey demedim be son cumle hosuma gitti.. hem bana ne işlemciden ondan bundan..
----------Eklendi @ 22:42:16 ---------- Yazıldı @ 22:41:32 ----------
açıklamaya bişey demedim açıklama tarzına dedim.
----------Eklendi @ 22:42:57 ---------- Yazıldı @ 22:42:16 ----------
yoksa arm11 in 800 ü geçemeyecegini biliyorm bende
onun dediğini hakaret olarak algılayacağını düşünmemiştim kusura bakmaartık tarafsız olayım konuyu dağıtayım derken bende hata yapabiliyorum. ama ben ona destek fln vermedim.
walla bak diyimmoralim bozuldu gerçekten. inan kimsenin taraftarlığı fanlığı umrumda değil sadece son iki cümle yaratıcı geldi. o lafı bana etse sinirlenirim belki.. senin acından bakmamıştım.. benim en nefret ettiğim şeyde bir tartışmada ezilince hemen baska konudan vurmayaçalışılması. bunu nokia savunanlarda çok gördüm.. anlamsız olaylar.. millet günün sitresini burda atıyo demek.
puhaha hic gulecegim yoktu Android cagin yeni teknolojisi symbian gecen yuzyilin.......symbianin andriod a ihtiyaci yokki esas android symbian emulatörü cikarcakmis ayni uygulamalar symbian icinde var hemde fazlasi
Yanlız sen biraz abarttın farkında mısın? Emin ol ki sizin android sisteminiz bizim biricik symbian^3 işletim sistemimizde en az 20 mb daha fazla ram kaplıyor bu 1.Symbian 90'lı yıllardan beri var. Çıksaydı bu zamana kadar çıkardı.Bende duydum o haberi, 6 Ay önce ilk n8 Aldığım zamanlar okumuştum. Bana göre şehir efsanesinden başka bişey değil.
Kaldı ki; Symbian demek nokia demek. Nokia demek şuanlık amiral gemileri olan N8-E7 Demek. N8-E7 Demek 256 MB Ram demek. 256 MB Ram demek, Android'in uygulamalarını çalıştırmak için yetersiz ram demek.
Symbian'ın kullandığı sistem kaynaklarını saymıyorum bile. Zira 256 MB Ram'in %60'ı Symbian^3 tarafından kullanılıyor şuanlık. Sizede %40 Kalıyor. Zaten %5 boş yer kaldığında RAM Dolu hatalarını almaya başlıyorsunuz. Uygulamaların çoğu kapanmaya başlıyor. Bu da %35'lik bir Ram demek. Artık o %35 ram neye tekabül ediyorsa, yaparsanız ne yapacaksanız..
Nokia'nın en büyük hatalarından biri de bu.RAM Optimizasyonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?