Symbian^3 Güncel Sertifika Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QrY!

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Güncel Sertifika Yardım !
Arkadaşlar c6-01 kullanıyorum tel yeni olduğu için hack olayına girmek istemiyorum acaba sertifika alabileceğimiz güncel siteler var mı ?

spartuas

spartuas

Üye
Güncel site felan kalmadi. Tam tamina 6-7 aydir bekliyorum tik yok. Sertifika veren yok. Bnde senin gibi düşünüyordum ama hack gibisi yokmuş. Hackle gitsin. Ghic bir sorun olmaz. :oke:

chakal58

chakal58

Üye
sitesinden alabilirsin. Yalnız İngilizce sitesinden almak için siteye bağışta bulunmak gerekiyor. Aksi takdirde 3 4 gün sonra veririz, deniliyor. Fakat ben 1 ay bekledim, vermediler. Çince sitesinden başvuru yapar yapmaz aldım.

----------Eklendi @ 13:47:54 ---------- Yazıldı @ 13:47:37 ----------

sitesinden alabilirsin. Yalnız İngilizce sitesinden almak için siteye bağışta bulunmak gerekiyor. Aksi takdirde 3 4 gün sonra veririz, deniliyor. Fakat ben 1 ay bekledim, vermediler. Çince sitesinden başvuru yapar yapmaz aldım.

TheMadness

TheMadness

Üye

----------Eklendi @ 13:47:54 ---------- Yazıldı @ 13:47:37 ----------

ingilizce siteden kaydolun çince siteden hemen alın :d:

QrY!

Üye
    Konu Sahibi
hmm bir deneyeyim :hmmm

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
siteye gerek yok programla yapabilirsin artık maxicep symbian^3 uygulamalar sistem programlarında varhttp://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/en-kolay-yoldan-tum-symbian-cihazlarini-hackleme-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben en son İtalyanca bir siteden almıştım.
Yalnız "genel içerikli" sertifika veriyor.
Yani yükleyemediğin programların pek çoğunu imzalayıp yükleyebiliyorsun.
Ancak bazı programlarda ise imzalasa bile geçersiz sertifika uyarısı verebiliyor.

QrY!

Üye
    Konu Sahibi
Ben en son İtalyanca bir siteden almıştım.
Yalnız "genel içerikli" sertifika veriyor.
Yani yükleyemediğin programların pek çoğunu imzalayıp yükleyebiliyorsun.
Ancak bazı programlarda ise imzalasa bile geçersiz sertifika uyarısı verebiliyor.

hocam söylediğinize benzer opda nın bir programını indirdim ama bazı dosyalarda yine sertifika hatası veriyor olmadı hack olayına girecem :hmmm

chakal58

chakal58

Üye
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
siteye gerek yok programla yapabilirsin artık maxicep symbian^3 uygulamalar sistem programlarında varhttp://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/en-kolay-yoldan-tum-symbian-cihazlarini-hackleme-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html
boşuna seri numaranızı sitelere veripte telefonunuzu riske atmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt