Symbian^3 gereksiz bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 gereksiz bölümü
www.maxicep.com/symbian-3-genel/sizce-androide-gecme-zamani-geldimi-5-581972.html

bu konumda kurtulus abimiz gereksiz mesajlar bölümü daha uygun dedi fakat şöyle bi durum varki forumda gereksiz mesajlar bölümüne çok nadir kişiler bakar ve ben zaten symbian kullanıcılarının yorumlarını almak için konuyu bu bölüme açtım
Eğer ki bu bölüm uygun değil ve konum kilitleniyorsa symbian^3 bölümünün kendi içerisine bir gereksiz bölümü gibi birşey symbian^3 yazılım destek symbian^3 cihaz destek kategorileri gibi bir symbian^3 sohbet - gereksiz adlı bi bölüm açılsın bende bu gereksiz konumu orada açayım bu şekilde çok konu kilitleniyor birşeyler yapılması gerek bence

Ozan

Ozan

Admin
Konuda teknik terimler ve bilgiler mevcut bence mevcut yerinde kalabilir, gereksizlere almak anlamsız olur haklısın.
Kurtulus Abi nin yeni yıl kafa karısıklıgı olabilir zaten gereksiz demek istemis yoksa gereksizlere taşıyabilirdi de yetkisi mevcut ama kendi yerinde konu uygundur.

cardanadam

cardanadam

Üye
bu arkadaşımızın açtığı konuya bir şey demiyorum ama bazı andiroid kullanan arkadaşların gelip symbian bölümünde kışkırtıcı ve tahrik edici yorumlarına tahamül edemiyorum sonuçta herkez istediği şeyleri kullanmakta özgür ama bir başkasının benim kullandığım şeyi aşalaması ve hakaret etmesini hazmedemiyorum

• Beğen
Tepkiler: gel de inan
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Greksiz demedim gereksiz mesaj mesajlarda tartisilabilir dedim.Tartismaya donmek uzereydi ve konu alakaligindan cikmak uzereydi.
Oyuzden saygi ve sevgi cercevesinde aciklamami yaptim.
Anlayisiniz icin tesekkurler.

Oneri bence yerinde bolum icin olabilir fikriniz icin tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt