symbian^3 e Kızılötesi yukleyebılıyormuyuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 e Kızılötesi yukleyebılıyormuyuz?
cihaZ c6 ben kumanda olarak kullanmak istiyorum ama k.otesı gereklıymıs. Varmı bi yolu?

hardistortion

Üye
hahahahahaha

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonun üstten kumandanınkine benzer bir delik açıp bir led lehimliyorsun
sonra teli kumanda gibi kullanıyosun
tövbe tövbe

atakan25

atakan25

Üye
bi yane n95 al sen :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kızılötesi bir donanımdır, yazılımla telefona yüklenemez.

Dalga geçen arkadaşlar; "bilmemek değil, öğrenmemek ayıp" lafını hiç duydunuz mu bilmiyorum ama mümkünse insanlara cevap verirken alaycı bir şekilde cevap vermek yerine, bilgi verici nitelikte cevaplar verin.

Arkadaş kızılötesini daha önce duymamış veya bilmiyor ki böyle bir soru sormuş. Bunda dalga geçilecek bir durum yok.

Saygılar.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Uyarı için teşekkür ederim. byjxsura Kardeşimden de özürdiliyorum kusura bakmasın

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Kızılötesi bir donanımdır, yazılımla telefona yüklenemez.

Dalga geçen arkadaşlar; "bilmemek değil, öğrenmemek ayıp" lafını hiç duydunuz mu bilmiyorum ama mümkünse insanlara cevap verirken alaycı bir şekilde cevap vermek yerine, bilgi verici nitelikte cevaplar verin.

Arkadaş kızılötesini daha önce duymamış veya bilmiyor ki böyle bir soru sormuş. Bunda dalga geçilecek bir durum yok.

Saygılar.

haklısın dostum.. Tesekkur ederim.. Ben bilgisayar muhendisliği okuyorum, Kafam telefon sistemlerine çalısmıyor:)

----------Eklendi @ 23:27:21 ---------- Yazıldı @ 23:26:05 ----------

Uyarı için teşekkür ederim. byjxsura Kardeşimden de özürdiliyorum kusura bakmasın

ne demek kardeşim,hatasını anlaması guzel insanın...

Symbianize

Symbianize

Üye
İmkansız zaten çok eski bir teknoloji kızılötesi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Özür dilemek büyük bir erdemdir, bu büyüklüğü gösterdiğiniz için ben size teşekkür ederim.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
adam anlamıyor belli arkadaş aydınlatmak yerine neden dalga geçer gibi yaptınız

altı üstü hayır arkadaş kızıl ötesi bir donanımdır yazılımsal değildir senin tlf na bu donanım olmadığı için kumanda görevi yapmaz deyin bitsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt