Symbian 3 destek forumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 destek forumu
öncelikle bu konuyu direk modlara ve adminlere yazıyorum çünkü bizim forumda çok sık tartışma yaşanıyor lütfen daha sık geliniz forumlarımıza ya da mod atayabilirsinzi yani sırf oraya özel :evet::evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışmaları yakından takip ediyoruz inan, tartışmalar hakaret ve kişisel atışma şekline dönüyor farkındayız, kaç defa konulara uyarı yaptık gördünüz kısacası takip ediyoruz yalnız burası bir forum tartışmada olur mizahta olur.o bölüme 6 arkadaş bakıyoruz forumun kuralları var onlar çiğnenmediği sürece kimsenin düşüncelerini ifade etmesini engelleyemeyiz..

Burak

Üye
tartışmaları yakından takip ediyoruz inan, tartışmalar hakaret ve kişisel atışma şekline dönüyor farkındayız, kaç defa konulara uyarı yaptık gördünüz kısacası takip ediyoruz yalnız burası bir forum tartışmada olur mizahta olur.o bölüme 5 arkadaş bakıyoruz forumun kuralları var onlar çiğnenmediği sürece kimsenin düşüncelerini ifade etmesini engelleyemeyiz..

+1 :oke: :sarıl: :op:

Revengeful

Emekli Yönetici
Uygunsuz, rahatsız edici bir durumda şikayet et butonunu kullanabilirsin. Mod arkadaşlar ilgilenir. Ayrıyetten bir yöneticiye ihtiyaç yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ya orası öyle tama nadir abi sağolsun doğru konuyu uyarıyorlar filan ama artık yetti gelen N8 vs bişe yok N8 böyle tamam telefonu kötüleyin hiç sözüm yok ama bazıları kaz dedi enayi dedi bize ama sıkıldım ben artık

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ya orası öyle tama nadir abi sağolsun doğru konuyu uyarıyorlar filan ama artık yetti gelen N8 vs bişe yok N8 böyle tamam telefonu kötüleyin hiç sözüm yok ama bazıları kaz dedi enayi dedi bize ama sıkıldım ben artık

sen kendi keyfine bak arkadaş fazla takma. konuya yada yazdığın mesajlara yersiz cevap verenler sende yerinde cevabını ver olmadı ağır konuşursa şikayet et olsun bitsin.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama bilginize olsun aklınızda bulunsun teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
Bir de iphone alanlara neler neler diyorlar asıl onlar daha zor durumda söyleneceklere alınganlık gösterecek olursanız :)

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
sayın admin sonuçta yöneticisiniz sizin yazdığınız konuya o biçimde yorum olmaz ama bize kaz diyenler oldu enayi diyenler oldu hatta bi ara zeka tartışması bile çıktı

Burak

Üye
sayın admin sonuçta yöneticisiniz sizin yazdığınız konuya o biçimde yorum olmaz ama bize kaz diyenler oldu enayi diyenler oldu hatta bi ara zeka tartışması bile çıktı

sende alınma üstüne :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Şikayet edebilirsiniz, inceleyip gerekeni yaparız mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt