telefondan tek beklentiniz oyunsa, neden symbian 3 tercih ettiniz? Yeni çıkan bi işletim sistemini almasaydınız bu kadar oyun oynamak istiyorsanız.İphone ya da android'li bir tel alsaydınız. Cihazı alırken aklımdan geçirdiğim en son şey oldu nedense oyunlar. Tabii ki olmalı oyun da. Ben de bekliyorum yeni oyunların gelmesini ama bu kadar da umutsuz olmaya gerek yok. Neymiş kazıklanmışız, elimizde patlamış felan. Boşversenize doya doya kullanın işte.
Hem Gameloft açıklama yaptı mı Symbian 3'e daha fazla oyun çıkarmayacağız diye? Ya da başka popüler mobil oyun yapımcıları? Ya da nokia dedi mi Symbian'a tamamen elveda diye? Bildiğim kadarıyla destekleyeceklerini söylediler.
"Nokia’nın Windows Phone’u temel akıllı telefon platformu olarak kullanma planıyla, Symbian bir franchise platformu haline gelecek ve ek değer sağlamak üzere önceki yatırımlardan yararlanılacak. Bu strateji, mevcut 200 milyon Symbian kullanıcısını elde tutma ve dönüştürme fırsatını da göz ardı etmiyor. Nokia, önümüzdeki yıllarda yaklaşık 150 milyon ek Symbian cihazı satmayı bekliyor."
Böyle bir açıklama var. yorumunu siz yapın kendinizce...