symbian 2016

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrel156

Üye
    Konu Sahibi
symbian 2016
arkadaşlar bir kaç sorum var: bu symbian 2016 da bitiyormuş 2016 dan sonra oyun fln gelmeyecekmi
ikinci sorum:sizce nokia işletim sistemi bittikten sonra bootloader kilidini verirmi başka işletim sistemi kullanalım diye
üçüncü sorum:bi arkadaş nokia belleyle beraber oyun şirketi kurmuş dedi o oyunları ne zaman göreceğiz
dördüncü sorum:2016 kadar 1.nesil tellerede hd oyun çıkması mümkünmü
cevap veren herkese teşşekürler

ANIL

ANIL

Admin
-Biten bir sistem için kimse oyun, uygulama vs çıkarmaz.
-HD oyun çıkar ama pek kaliteli bir şey çıkacağını sanmıyorum. Asphalt7 olabilir belki.

Polymath

Polymath

Üye
2016 ya kadar daha ne yaptın. ELindeki telefonu c7 sanırım kullanabılecekmısın 4 sene daha ? OZamana neler olur neler. :D ha Symbiablı telefon almayıda düşünüyorsan tabiki alma. Benim şimdi 603 var symbianlı. Ozamana kadar 2 tel daha değiştirim büyük ihtimal. Ama bundan sonraki telefonum nokia olmaz orası kesin :)

catlax66

catlax66

Üye
arkadaşlar firmalara bakacak olursanız büyük çoğunluğu ios ve android e yönelik programlarını çıkartıyorlar symbian belle ile yol katetti lakin anlaşma sağlaması lazım bence kuruluşlarla yoksa uygulamasız bi sistemi kimse kullanmaz diğerleri daha cazip nasil windows mobile şuan neyse symbianda ona doğru gidiyo.. windows phone gibi belle çıkarttı ama çok çalışması lazım bence

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
baska isletim sistemi mantikli aslinda.

xon

xon

Üye
ben n8 den çabucak vazgecip s2 yle androide devam benim için simbian çoktan bitmiştir . nokia yazılımı beceremiyor. meagoyu yapamadı . mikrosoft aldı tijen yapıp geliştiriyor. simbianı kapalıtutular ellerinde patladı . anna sürümünden umutluydum ama beceremediler dağa kötü yaptılar ben yazılım konusunda nokiayı beçeriksiz olarak tanımlıyorum düşük sevye telefonlarla ağır çalışan makinalarla halkımız halen nokia kullanmakta ısrar etmekte simbian günümüzün teknolojisine hitap etmiyor çoktan durdurmasılazım nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt