g0dsp3LL Üye yakam0z' Alıntı: n73 de denedim süresi geçmiş sertifika dedi arkadaşlar n73 kullananların dikkatine... paylaşım için saol kardeş.... Genişletmek için tıkla ... bu artik sorun olmadi ya forum'a takilan takilmayan herkez biliyor saniyorum telefonun tarihini 1 yil geriye alacaksin sonra yükleyeceksin kurduktan sonra da eski haline getirirsin...
yakam0z' Alıntı: n73 de denedim süresi geçmiş sertifika dedi arkadaşlar n73 kullananların dikkatine... paylaşım için saol kardeş.... Genişletmek için tıkla ... bu artik sorun olmadi ya forum'a takilan takilmayan herkez biliyor saniyorum telefonun tarihini 1 yil geriye alacaksin sonra yükleyeceksin kurduktan sonra da eski haline getirirsin...
can-kan07 Üye marcus7775' Alıntı: n73 te başarıyla çalıştıran varmı arkadaşlar ?? Genişletmek için tıkla ... yok hayır calIsmadı vaLLA n73 te bi zahmet yardımcı oLun
marcus7775' Alıntı: n73 te başarıyla çalıştıran varmı arkadaşlar ?? Genişletmek için tıkla ... yok hayır calIsmadı vaLLA n73 te bi zahmet yardımcı oLun
esrarli_gozler Üye ya arkadaşlar sertifika süresi geçmiş diyo tarihi ileri aldım bilgisayarın ama olmadı napmam lazım bi yardımcı olun bende de E 50 var ((
ya arkadaşlar sertifika süresi geçmiş diyo tarihi ileri aldım bilgisayarın ama olmadı napmam lazım bi yardımcı olun bende de E 50 var ((
melek512 Üye n 73 e kurdum hata vermiyor ama bekle bekle açılmıyor n73e kuran ve sorunsuz çalıştıran varmı acaba
comane Üye bende kurdum ama key nosnu girince uygulama kapandı diyo açınca tekrar key istiyo n71 var bedede
schumici Üye beyler bu programla ilgili n73 için sıkıntılar duydum burda yazılanlarda sanki doğruluyo gibi n73ünde tam olarak çalışan arkadaşımız var mı acaba?
beyler bu programla ilgili n73 için sıkıntılar duydum burda yazılanlarda sanki doğruluyo gibi n73ünde tam olarak çalışan arkadaşımız var mı acaba?