sykfire turkiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
sykfire turkiye
arkadaslar isimdede belirttim gibi sykfire türkiyede calısmıyormu bende herzaman calısan skyfire şimdi söyle bir uyarı veriyor özür dileriz skyfire su an icin ülkenizde hizmet verememektedir diyor aslında ingilizce yazıyor ama ben turkceye cevirim yaptıgım zaman bu uyarıyı veriyor verdiği gibide skyfire den cıkıs yani exit yapmamı istiyor sizce bu neden olabilir bir tek bendemi bu sorun var ayrıca youtubeyede pc den girilmiyor artık yinemi dns yada host degişti yardımcı olabilirmisin rica etsem

gokhans_life

gokhans_life

Üye
arkadaşım bende kullanıyorum fakat bi sorun yok..versiyon hatası olabilir belkide..ben 1.5.0 kullanıyorum bazen seslerde hata oluyor onun dışında hiç bi sorunum olmuyor

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende kullanıyorum fakat bi sorun yok..versiyon hatası olabilir belkide..ben 1.5.0 kullanıyorum bazen seslerde hata oluyor onun dışında hiç bi sorunum olmuyor

bende öyle düşündüm ama daha bugun öglende skyfire sitesinden yeniden program indirdim yine aynı sekilde uyarı verdi ilk defa gördüm bende şaşırdım ilginc

karloff

Üye
Dediğiniz sorunu bir arkadaşa skyfire yükledikten sonra yaşadım fakat ben kendi telefonumda kullanıyorum ve bir sıkıntı yok.

Fakat dikkat ettiğim nokta, arkadaşta o hatayı vermeden önce uyarı veriyor. Uyarıda anladığım kadarıyla ilk bağlantıyı operatör üzerinden yapmanızı istiyor. Bu şekilde bir denermisin?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz sorunu bir arkadaşa skyfire yükledikten sonra yaşadım fakat ben kendi telefonumda kullanıyorum ve bir sıkıntı yok.

Fakat dikkat ettiğim nokta, arkadaşta o hatayı vermeden önce uyarı veriyor. Uyarıda anladığım kadarıyla ilk bağlantıyı operatör üzerinden yapmanızı istiyor. Bu şekilde bir denermisin?

ben oparatöre ait ne varsa sildim sonra faturama internet biniyor o yüzden interneti kullanmıyorum sadece vireles den kullanıyorum onuda kabul etmiyor :nono:

phora

Üye
Ben denedim ama nafile operatöre ait bağlantıyla da bağlanmıyor. Versiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum telefonun en yeni, versiyonu yüklenince böyle bir uyarı gelmeye başladı çözüm bulunursa çok sevinicem valla

eerdogan85

eerdogan85

Üye
aynı dertten bende muzdaribim. Dün akşama kadar sorun yoktu bu gün denedim ve aynı hatayı alıyorum. Telefonum 5800 ve v40 a yükselttim skyfire da rom da gömülü versiyonuda değiştiremiyorum. Elimizde işe yarar bi browser vardı şimdi ondanda olduk.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
merak etmeyin en kısa zamanda buna kesin bir cözüm cıkacaktır hattaki 1 haftaya kadar cıkar merak etmeyin :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
inşallah çıkar bütün temennimiz o yönde

mstf1234

Üye
arkadaslar prens dosyasını skyfire den kopyalayıp data yapıstır sonra teli kapatıp acın duzeliyo aynı sorun bende de vardı

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...