memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım üzerine yükliye bilirsin ama nt mapsları kullanmaktaydın onun içinabı bende hepsı kurulu oncekı versıyonun. onu kaldırıp dırekt bunu mu kuralım yoksa dırekt ustune mı kuralım apk yı
bide abı daha cok 3 boyutlu görsel ıstıyorum onu nasıl yaparız 3 boyutlu görseller bınalar her sehırde yok
arkadasim 3Dicin bu ekledigimi Türkiye haritasinin icine atacaksin var der üzerine yazdiracaksinarkadaşım üzerine yükliye bilirsin ama nt mapsları kullanmaktaydın onun için
maps klasörünü ta klısörüyle değiştirip yüklersen problem olmaz tekrar apk vede
maps klasörünü değişirsin yada elindekiyle devam edeceksin Sygic apk yenilemesi
bitmiyor bir günde bir kaç defa yenilendiğide oluyor.
yeni Navigon mapslari eklendi denemek istiyen arkadaslar buradaabı bende hepsı kurulu oncekı versıyonun. onu kaldırıp dırekt bunu mu kuralım yoksa dırekt ustune mı kuralım apk yı
bide abı daha cok 3 boyutlu görsel ıstıyorum onu nasıl yaparız 3 boyutlu görseller bınalar her sehırde yok
arkadasim yeniledim tekrar indirisin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşifresi yanlış dedi denedim rar için , rica etsem ben mi yanlış girdim seyehate çıkmadan güncelliyim dedim
arkadaşım öncelikle tlf,nun güvenlik ayarlarını yap yükliye bilmen içinilk defa yapacağım. nasıl yapmam gerektiğini açıklar mısınız? ayrıca bayramda balkanlara gideceğim. dolayısıyla ordaki ülkelerin de haritaları gerekiyor. yardım ederseniz memnun olurum.
arkadaşım navteq(nt )Here maps yeni adı nt ta yazan Apk indirme yapılmadığıSygic16211c_for_nt_maps_or_ta_maps.rar ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarasındaki fark nedir? nt burda ne anlama geliyor?
ben normal ta maps only'i mi indireceğim?
arkadasim senin yüklemenle ilgili degil yenilendikce gelistiriyoruz dediler bazi durumlar daha berbat olduiyi günler memoli usta.yıllardır sygic kullanıyorum.son bir iki yıldır haritalarda sokak adı kısmına geldiğimde 38 yerde050 yerde gibi farklı şehirlere ait aynı sokaklar çıkıyor.eski haritalarda örnek ilçe sorgun sokak 3131 dediğimde direk sokağı buluyordu.şimdi sorgun yazıp sokak kısmına 3131 yazdığımda 38 farklı yer diyortüm şehirlerdeki 3131. sokakları veriyor.üstelik burda daha önc olan 3131.sokak sorgun olarak görünmüyor.bu haritadan kaynaklı bir durum yoksa apk yüklerken mi sorun yaşıyorum.teşekkür ederim.
İnan okadar çok link varki hiç bişey anlamadım GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?