memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasim sana tek 2016.03Türkiye yeterse ekledim tlf,dan yani Sygic üzerinden indirisen 2015.12 mapslari indirmekteYüklemek istedim ama çalışmadı nasıl yükleneceğini adım adım anlatırsanız seviniriz. Dosyaları telefonla mı indireceğiz bilgisayar ilemi indirip telefona atacağız. Birde haritaların hangisi teferruatlı hangisini indirelim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.arkadasim sana tek 2016.03Türkiye yeterse ekledim tlf,dan yani Sygic üzerinden indirisen 2015.12 mapslari indirmekte
benim ekledigim Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina atacaksin Türkiye mapsinida Sygic/Maps klasörüne
atacaksin Syg ta icin yazan Apk yükliyeceksin kisa bir süre indirir acilir indirmede takilma yaparsa cikis yap tekrar acarsin
indirmesi gerekenleri indirip acilir
diger bir arkadasda surmustu kisaca eklemistim
arkadasim öncelikle tlf,nun güvenlik ayarlarina girip bilinmeye kaynalar ayarini yapacaksin crk,li
her hangi bir Apk yüklemek istedginde engel olmasin diye
hazir Sygic klasörünü indireceksin tlf,nunun hafizasina atacaksin ( yada Sygic ta icin yazan Apk
yükliyeceksin kendisi Sygic klasörü olusturacak lf,nun hafizasina )
Sygic ta icin olan Apk yükliyeceksin (email adres vs hic bir yere vermeyeceksin) acildiktan
sonra benim ekledigim programla ta mapslari indireceksin yada ayarlardan haritalari yönet
bölümünden istedigin ülkelerin haritasini indireceksin
sd kartin varsa onda kullanmak istersen Sygic klasörünü SD karta atacaksin actiginda tasinsinmi diye soracak
ok,leyeceksin kendisi Sd kartindaki Android/data klasörünün icine com.sygic.aura/files klasörünün
icine Sygic klasörünü kopyalar acilir daha sonra kontrolunu yaparsin sd karta kalan sygic klasörünü
sile bilirsin
takildigin yerde yazarsan okudum anda yardimci olmaya calisrim.
Güncelledim böyle oldu.
Heralde tamam.
ilk bulmasi gerektiginde uzun sürer genelde tlf,larda GPS birde bulundugun yerSaygiç konumu mu doğru buluyor ancak yanlış gps sinyali diye yazıyor.
Tamam gardaşım, yardımların için teşekkür ederim.ilk bulmasi gerektiginde uzun sürer genelde tlf,larda GPS birde bulundugun yer
önemli hareket halinde olursanuzun sürer
tlf,nun önemli her tlf farkli ola biliyor birde GPS,inide acmayi unutmayacaksin
Ayarlardan türkçe yapılması lazım. Ben de ilk kurduğumda ingilizce olarak açıldı ayarlarda türkçe yapmıştım.kurdum sınırsız görünüyor ama dili ingilizce, türkçe seçeneği yok.
Ayarlardan türkçe yapılması lazım. Ben de ilk kurduğumda ingilizce olarak açıldı ayarlarda türkçe yapmıştım.
kardeşim nereden yaptığını yazabilir misin. bulamadımda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?