Haber Sygic Dashboard Kamera Uygulaması Speedometer Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sygic Dashboard Kamera Uygulaması Speedometer Mağazada
Navigasyon uygulamaları arasında önde gelenlerden biri olan Sygic Windows Phone platformu için yeni bir uygulama yayınladı.

Dünya genelinde 55.000 hız kamerası ve trafik ışığını önceden bildiren Speedometer uygulaması ayrıca anlık olarak aracının durumuyla ilgili bilgileri de telefon ekranından rakip etmeyi sağlıyor.

Ücretsiz Özellikler:
►GPS tabanlı hız ölçer
- Kargaşanın olmadığı harika bir tasarım – sadece gerekli özellikler
- GPS’e göre gerçek hızınızı görün
- Ölçüm birimini seçin – km/s veya mph

►Yolculuk kaydı
- Kat ettiğiniz yolu izleyin
- Kaydedilmiş seyahatlerinizi kullanışlı istatistikler ile görün
- Sürüş geçmişinizi ve kat ettiğiniz mesafe kayıtlarınızı görün

►50.000’den fazla sabit hız kamerası yeri
- Çevrimdışı veri tabanlı sabit kameralardan kaçının
- Kırmızı ışık kameralarının nerelerde gizlendiğini öğrenin
- Piyasadaki en büyük hız kamerası veri tabanlarından birisine sahip

►Canlı topluluk
- Yeni hız radarlarını, kazaları & tehlikeleri bir dokunuş ile bildirin
- Diğer sürücülerin yardımlarıyla, hız cezasından endişelenmeyecek ve sürüşünüzden tamamıyla keyif alacaksınız

Premium Özellikler:
►Ön panel video kaydı
- Yolculuğunuzun videosunu kaydedin
- Kaza olması durumunda kanıt olarak kullanabilirsiniz
- Mağazadaki en kolay ön panel kamerası

►Gerçek hız limitleri
- Dünya genelinde gerçek hız limitlerini görün
- Hızlandığınızda uyarı alın
- 120 ülkeyi kapsar

►Premium sağlayıcılarımızdan hareketli polis radarları
- Gerçek zamanlı olarak polis radarlarını içerir
- Premium sağlayıcılarımızdan veriler (TomTom & Blitzer.de)
- Dünya genelinde kapsama alanı, günde 10.000’den fazla uyarı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: teAtalay, suyunsesi, OttomaN TigeR ve 7 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler dostum.
Mağazanın büyümesi açısından güzel haberler bunlar.

dark_13

Üye
Haber için teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama ücretsiz fakat premium özellikleri kullanabilmek için aylık 2$ ödemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
luckysleven

luckysleven

Üye
Guzel uygulama tesekkurler.. Su gizli kirmizi isik kamer ozelligini yarin test edeyim gecen gun gozume carpti bir tanesi bakalim uygulama yakalayacakmi : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guzel uygulama tesekkurler.. Su gizli kirmizi isik kamer ozelligini yarin test edeyim gecen gun gozume carpti bir tanesi bakalim uygulama yakalayacakmi : )
Eğer sistemde kayıtlı değilse de bildirim yaparak kaydettirebilirsiniz ve diğer kullanıcılar için kolaylık sağlayabilisin.

luckysleven

luckysleven

Üye
Eğer sistemde kayıtlı değilse de bildirim yaparak kaydettirebilirsiniz ve diğer kullanıcılar için kolaylık sağlayabilisin.

Evet ona dikkat ettim simdi kayitli bir liste var uygulamanin icinde ve bu bolge ile ilgili hic bir kayit yok yarin hepsini ifsa edecegim : ) ama canli bildirim bolumunu bulamadim acaba hareket halinde kendinin mi bulmasi lazim ? Yani nasil taglemek gerekiyor ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel gibi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber için teşekkürler.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hiç bir ışığı göstermedi en az beş ışık geçtim polis olmayan yerde polis var dedi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hiç bir ışığı göstermedi en az beş ışık geçtim polis olmayan yerde polis var dedi
hiç bir ışığı göstermemesi belki onlar yüklenmemiştir polis var dediği yerlerde ski radar yerleri olup arkadaşlar eklemiş olabilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hiç bir ışığı göstermemesi belki onlar yüklenmemiştir polis var dediği yerlerde ski radar yerleri olup arkadaşlar eklemiş olabilir
ışık dediğim yerler yıllardır var neden yüklenmemiş anlamadım birde onlar nasıl geri bildiriliyor burada ışık var vs radar kamera falan
birde cadde ismi yanlışmı yazıyor geçtiğimiz caddeler değilde örn polisin son görüldüğü yerimi yazıyor yani hangi caddeden geçtiysem bir doğru yazmadı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için teşekkürler Ali Kemal bey. Ben de daha bir hafta önce benzer bir uygulama kurmuştum. Speed Cameras. Denemek isteyen arkadaşlar olursa ben buradan linkini vereyim:
Benim bunu tam olarak deneyebileceğim vaktim olmadı ama ikisinide deneyip karşılaştırmayı isterdim. Yapabilecek olan arkadaşlar var ise ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevirim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende hep yanlış inceleyen varsa bizde bilelim nedir nasıl çalışıyor benmi hata yaptım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Geri bildirimi nasıl yaparız ana hız ekranımda polis be olay yazıyor polise basarsan onu bildiriyor herhalde ama olay nedir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben sildim E-5 de giderken trafik ışıkları var dedi

• Beğen
Tepkiler: m542tf

Üst Alt