Sxone İçin Temalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sxone İçin Temalar

şifreler::lemans

32 adet sis uzantılı tema
Temalar Nurani'ye özel arkaplan resmi ve tema dosyasını C'ye kuruyor. Wildskinz'in nereye kurulacağını ise kurulumda seçiyorsunuz(wildskinz 60 kb. kadar yer kapladığından bunu da C'ye kurabilirsiniz ama wildskini kurmasanızda olur ).

Dikkat edilmesi gereken şeyler:
1- Öncelikle sis uzantılı tema dosyasını kurun.

2- Kurulumdan sonra bir defaya mahsus Wildskinz'i çalıştırın ve "Wildskinz=On , Theme=Shades" yapın. Telefon yeniden başlatılsınmı diye sorduğunda "Evet" deyin.

3- Her tema kurulumundan sonra telefonu kapatıp açın. Telefon kurmuş olduğunuz tema ile açılacaktır.

4- Eğer arkaplan resmi değişmediyse bir defaya mahsus "Kurulum-Ayarlar-Telefon-Bekleme Modu-Duvar Kağıdı"ndan herhangi bir arkaplan resmi seçin ve ondan sonra programı tekrar çalıştırın. Telefonu kapatıp açın, telefonunuz yeni temasıyla açılacaktır.
Uyarı : Eğer sis uzantılı temayı kaldırırsanız ve yeni tema kurmadan teli kaparsanız telefon açılmaz hale gelir format atmak zorunda kalırsınız.

buda benim bulduğum temalar

perfectlover

Üye
Sonunda sen de tema olayını hallettin. Şu temalara bir bakalım. Gerçi kendi temamdan memnunum ama "fazla mal göz çıkarmaz."

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
hayır olmadı benim açtığım Tema Yükleyeceğim Ama bölüme bak son smsye ne yazdım tüh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt