sXe Injected v11.1 ( En Son Çıkan sXe Sürümü )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sXe Injected v11.1 ( En Son Çıkan sXe Sürümü )

sXe' nin su anki en güncel sürümüdür, kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarı kapatıp açmanızı öneririm :oke:

Telif hakkı bulundurmamaktadır :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağol :D

hrn_07

hrn_07

Üye
güzel program :d:

Temperature

Temperature

Üye
Çok seriler ya fix 2 indirmeden fix 3 çıkıyor :ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

mardok

mardok

Üye
bende fix2 vardı sorun çıkarıyordu oyun açılmıyordu deli oluyordum :off:inş. fix 3 de düzelmiştir

ertur

ertur

Üye
bende cs 1.6 var sxe kurup online oynadım ama pc kapat diyince kapanmıyor donup kalıyor.sxeyi sildim sorun kalktı ama malup online serverler hep sxe istiyor kaç sildim tekrar kurdum .sxeyi güncelledim hatta oyunu sildim yendiden kurdum.belki olur diye sxeyi kurdum oynadım sonra çıkınca programı sildim yine ayni pc kapanmıyor bayağı bir araştırdım ama sorunun çözümünü bulamadım benim pc ms xp sp3 professional ,2 gb ram ,512 ati radeon hd 3400 ekran kartı,intel core 2 duo 2.21 ve 2.20 işlemci yardımcı olursanız çok sevinirim

scart_0011

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim anti - chaet siteleri sorunluydu sen imdadıma yetiştin allah tuttuunu altın etsin :D

OnsLaughT

OnsLaughT

Üye
türkish konumu çalma !!!!!!!!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bende cs 1.6 var sxe kurup online oynadım ama pc kapat diyince kapanmıyor donup kalıyor.sxeyi sildim sorun kalktı ama malup online serverler hep sxe istiyor kaç sildim tekrar kurdum .sxeyi güncelledim hatta oyunu sildim yendiden kurdum.belki olur diye sxeyi kurdum oynadım sonra çıkınca programı sildim yine ayni pc kapanmıyor bayağı bir araştırdım ama sorunun çözümünü bulamadım benim pc ms xp sp3 professional ,2 gb ram ,512 ati radeon hd 3400 ekran kartı,intel core 2 duo 2.21 ve 2.20 işlemci yardımcı olursanız çok sevinirim

Sxe ile birlikte virüs yemiş olabilirsin. Sxe aldığınıız siteye dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...