Sx1 Uygulama Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrYpHeR

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Uygulama Yöneticisi
Arkadaşlar sx1'ime oxygen phone manager for series 60 programının pc ile cep telefonu arasındaki bağlantıyı sağlayabilmesi için gerekli olan ve programla birlikte gelen "sis" dosyasını kurdum. Fakat her nedense bundan sonra uygulama yöneticisinin içindeki programlar gözükmemeye başladı. Ve sadece "veri yok" yazıyor.

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=3723

Adresi verdiğim topicte bu konuyla ilgili bir yorum yapılmış. Fakat bu zaten benim bildiğim ve denediğim bir yöntemdi ayrıca işe yaramadı.

Çünkü C/System/Install klasörünün altındaki sis dosyaları hala duruyor.Bu klasörü komple E' ye attım. Ve daha sonra telefona restart attım tekrar yerine yeniden kopyaladığımda ise sorun yine aynen devam etti ve hiçbir şey değişmedi. Şimdi anlayacağınız yüklenen programların kaldırılabilmesi için gerekli olan sis dosyaları elimde var. Ama uygulama yöneticisinde göremiyorum.

Ayrıca unutmadan söyleyeyim. Tüm bu olaylardan önce sprite backup ile C' nin yedeğini almıştım. Bu yöntemide denedim ve sistem geri yüklemesi yaptım. Ama bu da sorunu çözmedi. Bunlardan sonra deneme amaçlı yeni bir program yükledim. Fakat bu program da uygulama yöneticisinde gözükmedi. Uygulama yöneticisinden görebildiklerim sadece yüklenen programların log' ları ve C/Nokia/Installs klasörünün altına deneme için kopyaladığım sis dosyaları.

Konu bu ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

cumcum23

Üye
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun walla zor iş be nası becerdin???

CrYpHeR

Üye
    Konu Sahibi
Valla yaklaşık 1.5 senedir Sx1 kullanıyorum ve bugüne kadar da kimseden yardım istemedim. Öyleki telefonu çok inceleyen biriyim. Gerçekten telefonu hakkıyla kullanan birisi olduğuma inanıyorum. Ama ilk kez böyle saçma bir hatayla karşı karşıya kalıyorum.İşte bazen teori ile pratik uyuşmuyor. Ah bi anlayabilsem sorun nerde?

Çok komik bir olay ya....

Telefona format atmayı düşündüm. Fakat bu işe yarayacak mı ondan da emin değilim. Çünkü bu sorun olmadan önce backup almıştım. Ama sistem geri yüklemede işe yaramadı ki format atayım da düzelsin....
Ya aslında büyük bir sorun değil. İstesem uygulama yöneticisini kullanmadan da kurduğum bütün programları en ufak ayrıntısına varıncaya kadar kaldırabilirim. Ama yinede kolaylık varken insanın uzun yoldan gitmeye zorunlu kalmasını sinirimi bozuyor.

Yine de sağol!

karizma61

Üye
ArkadaŞim Karti Çikarip TaktiĞin Da BÖyle Sorunlar Olur Kafana Takma Formattttttttttttttttttttttttttttttttttt At..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt