Sx1 Update

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Update
arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(mileriturk &#064; Jan 27 2006, 12&#58;09 PM) [post=264735]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım
[/b][/quote]

birde kamera kısayol tuşu+power dene...

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert17 &#064; Jan 27 2006, 12&#58;32 PM) [post=264763]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mileriturk &#064; Jan 27 2006, 12&#58;09 PM) [post=264735]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım
[/b][/quote]

birde kamera kısayol tuşu+power dene...
[/b][/quote]

yine aynısı oldu kilitlendi ve ekran karardı. bu tuşlara ne kadar süre basık tutacağız

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım sx1 im update modunda çalışmıyor kilitlenip ekran kararıyor bilgisi olanlar yardım edebilirmisiniz

cumcum23

Üye
bana da yardım lazım hard format atarsak para gerektircek bi sorun çıkar mı yada bilgisayara falan bağlamak gerekir mi

atarken bilgisayara mı bağlamamız gerekir???

CrYpHeR

Üye
Telefonu güvenli modda çalıştırabilmek için * # ve kapama tuşlarına kısa bir süre basarak açmayı dene..&#33;

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım başka bir şekilde frw 15 yükleyebilirmiyim

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(mileriturk &#064; Jan 29 2006, 12&#58;51 PM) [post=266472]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar lütfen yardım sx1 me frw 15 yüklemek istiyorum ama update modunda bir türlü açılmıyor acaba telefonda mı bir sorun var. (joistik+power) tuşları ile açıyorum açılmıyor. ekran siyahlaşıyor lütfen yardım başka bir şekilde frw 15 yükleyebilirmiyim [/b][/quote]

update modu gerekmeden x55 kablo ile de fw yükleyebilirsin.com port üzerinden

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
evet sim kartı takın falan yazıyor

azun78

Üye
normalde de joistik calışmıyorsa bı anyıvırus yukle bır ara oyle bı vırus dolanıyordu ama sanmam vırusten olsun

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bu kısa yol tuşu hangisi navi tuşumu yoksa???

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar x55 kabloyu bulabileceğim bir yer var mı internettende olabilir. Antalya&#39; nın bir ilçesindeyim
bir program sildim ekran dondu kapattım bir daha açılmıyor pil bitiyormuş sesini ve bir de hata sesi veriyor lütfen yardım

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(mileriturk &#064; May 22 2006, 09&#58;06 PM) [post=340447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar x55 kabloyu bulabileceğim bir yer var mı internettende olabilir. Antalya&#39; nın bir ilçesindeyim
bir program sildim ekran dondu kapattım bir daha açılmıyor pil bitiyormuş sesini ve bir de hata sesi veriyor lütfen yardım [/b][/quote]

bulsan bile x55 bu durumda bir işe yaramaz.x55 hiçbir çalışma belirtisi göstermiyorsa duruma göre işe yarayabilir.sırasıyla hard format, olmadı fw güncellemesi yap mmc siz çalıştırmayı dene..

hiçbiri işe yaramaz ise sorun donanımsaldır.servis yolu gözükürr ..

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
fw güncelleme yapamıyorum çünkü update modunda da çalışmıyor. normal çalışırken denedim açamadım. joistik+power kamera, kısayol tuşu+power her iki yöntemde açılmadı. bir dosya sildim hepsi okadar kilitlendi bir daha da açılmadı.

ocu77

ocu77

Üye
Aynı soruyu 5 kere sormuşsun pehhh be kardeşim..x55 ile denedinmi??? bu şekilde olması lazım...kabloyu internetten bir search et bakalım, Antalya da oturman çokta problem olmasa gerek kurye ilede gelir..

mileriturk

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsunda sx1 im uçtu gibi duruyor bir umut arıyorum duyarlılığın için teşekkür ederim

perfectlover

Üye
Senin sorunun donan&#305;msal. Servise götür. Ar&#305;zay&#305; tespit edip onar&#305;rlar. Yoksa telefonun ne update modunda ne de güvenli mod da aç&#305;lmamas&#305; mümkün de&#287;il.

perfectlover

Üye
mileriturk' Alıntı:
fw güncelleme yapamıyorum çünkü update modunda da çalışmıyor. normal çalışırken denedim açamadım. joistik+power kamera, kısayol tuşu+power her iki yöntemde açılmadı. bir dosya sildim hepsi okadar kilitlendi bir daha da açılmadı.
Hangi programı veya dosyayı sildiğini söyle, yardımcı olalım. Sildiğin dosya standart bir dosya ise gönderelim. Program ise eğer programı baştan kur diyeceğim ama telefonun zaten açılmıyor. Donanımsal bir problem olma ihtimali çok yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt