sx1 sistem çöktü acil yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihkaptan

Üye
    Konu Sahibi
sx1 sistem çöktü acil yardımm
merhaba arkadaşlar sx1 imin sistemi çöktü hiç açılmıyo garantiside bitti sizce ne yapmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorumm....:sos

SelmanTE

SelmanTE

Üye
3,7,*,YES tuşlarına hep birlikte basınca hard format olayı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
bunu bir dene ;)

salihkaptan

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
geçmiş olsun benim bu konuda bilgim yok umarım düzelir kardeşim...

:::burak:::

:::burak:::

Üye
tkardeş sakin ol telefonun şarj oluyormu

krall_37

Üye
Kardesim format denemişsin telefonun sorunu teknık ama nasıl oldu anlat yorumlayalım.Önce başka bi batarya tak dene olmazsa çözümün teknık servis.Entegrelerden bırı yanmadıysa fazla bı ucret almazlar

ahmetkaya34

gçmş olsn

boks_5

Üye
flash ta problem yoksa teli ayağa kaldırmak çok kolay

sx1sever61

sx1sever61

Üye
yıldız ve kare tuşu ve açılış tuşuna basılı tutarak açın hard format atar.sx1 nemden çok etkilenen bir telefondur.nemden uzak tutun...ayrıca sx1'inize alabiliyorsanız bir kılıf alın piyasada 3-5 milyona var...sevgilerimle önemli bir sorunu olan olursa sx1 hakkında yardım ederim her zaman 5 yıllık kullanıcı ve bakıcıyım...

jackobian

jackobian

Üye
İyi günler.Bugün elime bir sx1 geçti.Cihaza hiçbir türlü müdahale edemiyorum.Açma tuşuna basınca tuhaf bir ses çıkıyor sadece.Ekran vs açılmıyor.Durup dururuken kapanmış cihaz.Ne yapabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

sx1sever61

sx1sever61

Üye
ön bord dan ısı geçirilmesi lazım belki düzelir.nemden bile etkilenir.emektar arkadaşım 6 yıldır birlikteyiz.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt