sx1 sarj süresine bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radovex

Üye
    Konu Sahibi
sx1 sarj süresine bakın
arkadaslar benim sarj süresi

sabah 7:00 dan aksam 8:00 e kadar dayanabiliyo bu çok az bir süre üstelik ekran ve tuş takımı ışığı da kapalı olduğu halde problem nedir???:vur: :vur:

ocu77

ocu77

Üye
radovex' Alıntı:
arkadaslar benim sarj süresi

sabah 7:00 dan aksam 8:00 e kadar dayanabiliyo bu çok az bir süre üstelik ekran ve tuş takımı ışığı da kapalı olduğu halde problem nedir???:vur: :vur:
rado telin kaç aylık? benimki 1 sene oldu ama gece gündüz açık 3 günü çıkartıyor maşaallah..ama ben şarjı dibine kadar bitirmeden pili şarja takmıyorum..

radovex

Üye
    Konu Sahibi
valla benim ki 1 sene bile olmadı ama sarjı berbat ama ben sarj bitmeden takmıştım hep

turgay89

turgay89

Üye
ocu77' Alıntı:
rado telin kaç aylık? benimki 1 sene oldu ama gece gündüz açık 3 günü çıkartıyor maşaallah..ama ben şarjı dibine kadar bitirmeden pili şarja takmıyorum..

aynen benimki de 2 seneye yaklastı. 2.5 gun falan gidiyor:good:

roce

roce

Üye
Benim 1 ay oldu. Önceden 2 gün filam gidiyodu şimdi 1 gün gidiyo. Ama ben hep yarısında filam takıyom şarza. Bu telefona zarar werir mi?

ocu77

ocu77

Üye
roce' Alıntı:
Benim 1 ay oldu. Önceden 2 gün filam gidiyodu şimdi 1 gün gidiyo. Ama ben hep yarısında filam takıyom şarza. Bu telefona zarar werir mi?
evet şarjın performansını düşürür..ben şu kadarını söyleyeyim telimin şarjı bitip kendi kapandıktan sonra bir kaç kez daha açıp kapanıp hiç açılmayacak duruma gelince şarja takıyorum...sende böyle yapmaya başla zamanla şarjın daha uzun süre gitmeye başlayacak..:good:

roce

roce

Üye
Ok deniycem ocu77...

radovex

Üye
    Konu Sahibi
evet bende hep öyle yapıyorum tümbilgiler için teşekkür ederim...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bende öle yapıyorum. bataryayı bitmeden şarj etmeyin.

Bataryan ölmüş olabilir.

radovex

Üye
    Konu Sahibi
yakında yanımda akü taşıcam ozaman hep sarja takılı olur:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt