Sx1 Mp3 Player Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Mp3 Player Yardım
arkadaşlar biri bana siemens sx1 içindeki mp3 player dosyasını gönderebilir mi sx1 in kendi içindeki orjinal mp3 player yazılımını hemen yollarsanız çok sevinirim mail adresimi de vereblirim [email protected]

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(berkant10 &#064; Feb 9 2006, 07&#58;50 PM) [post=275644]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar biri bana siemens sx1 içindeki mp3 player dosyasını gönderebilir mi sx1 in kendi içindeki orjinal mp3 player yazılımını hemen yollarsanız çok sevinirim mail adresimi de vereblirim [email protected] [/b][/quote]

buyur arkadaşım

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
<div class='quotetop'>(berkant10 &#064; Feb 9 2006, 07&#58;50 PM) [post=275644]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar biri bana siemens sx1 içindeki mp3 player dosyasını gönderebilir mi sx1 in kendi içindeki orjinal mp3 player yazılımını hemen yollarsanız çok sevinirim mail adresimi de vereblirim [email protected]
[/b][/quote]

ne olduki mp3 playere kardeş

berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
teli servise vermiştim başka bi yazılım yüklemişler official fw 15 ama sx1 açılırken bi göz resmi çıkıyo ya o çıkmıo bi de mp3 player değişmiş ondan istedim arkadastan bu arada thanks cömert_17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt