Sx1 Modifikasyonu(bakın Neler Yapmışlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Modifikasyonu(bakın Neler Yapmışlar :)
[/img] TAM BİR MP3 PLAYER OLMUŞ TELEFON
BURADA İSE FLASH ENTEGRE EDİLMİŞ

Telefon şarj olurken kulaklık çalışması için extra giriş entegre edilmiş

[/img]
yorum sizin

yenileri ekledim ama şemsiye olayı zırbalama

babuc

Üye
adamlar manyak şeyler yapmışlar özellilkle pil olayı harika acaba nasıl yapılıyor bizde uygulayabilirmiyiz?

azun78

Üye
şu çakmak dışındaki hepsi iyi olmuş da... bana kalırsa bunlar fotomontaj gibi ben sx1'in içini biliyorum ve
bu gösterdiklerinin içine sığması biraz zor. ama olsaydı ne iyi olurdu dimi gerçi bir daha
düşündümde neden olmasın adamların teknl. ve ekn. yerinde

cmert

cmert

Üye
fake by photoshop

__Midas__

__Midas__

Üye
vga telefona flaş taksan ne olur takmasan ne olur,fake olduğu kesin ama gerçek bile olsa boşa uğraşılmış...

perfectlover

Üye
Bunların gerçek olduğuna inanmıyorum. Resimlere dikkatli bakalım. Kamera ve flaş takılan yerlerde yeni bir
donanım takacak yer yok. Hoparlör içinde geçerli bu. Çift hoparlör olmuş ama orjinal hoparlörün yuvasından kaynaklanan boşluk yok. Bir grafik editörü ile yapılmış.

cmert

cmert

Üye
ha şunu bileydin

Salihyet

Salihyet

Üye
fake
ama emeğe saygı duyarım. tşk

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
cok guzel olmus be yapanın eline saglık bunu photoshopta yampak fazla zor olmamıstır ama

paylasım icin saol

azun78

Üye
resimlerin hepsi fotomontaj ama su 4. resim bana mantıklı geldi. gerçi o da fotomontaj ama gerçegi yapılabilir.
sx1 in içini gören varsa kamerasınında takılıp cıkarılabilecegini görmüstür.

ramchomania

Üye
kulaklıktaki çıkış yapılabilir dicem ama onun içinde bile öyle bişey koyulcak yer yok abanmışlar ama pil mevzusu olsa kötü olmaz gp 2300 şarzlı pillerle 10 gün gider herhalde şarz

megabas kolpa omuş ama son nokta şemsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt