Sx1 Mmc 32 Mb (nokiadan)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheLordOfTheHacker

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Mmc 32 Mb (nokiadan)
Merhaba arkadaşlar sx1 mi 6 a önce aldım şu an yeni aktif olarak kullanmaya başladım.lakin şimdi hafıza kartı alcam ama bir arkadaşda nokia dan çıkma 32 mb hafıza karrtı var olur mu? acaba beni tele ? bir sorun yapar mı? cevabınızı bekliyom!!!

Lion Heart

Lion Heart

Üye
İstediğin marka kullanabilirsin. Özellikle nokia mmc 32 mb var diyorsun bi sorun yaratacağını sanmıyorum.

TheLordOfTheHacker

Üye
    Konu Sahibi
TŞK AMA KESİN BİR ŞEY OLMAZ HER HALDE DEGİL Mİ?

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Yani benim de SX1 kullandığım zamanlar başlangıçta kartım yoktu.Arkadasınkini kullanıyordum ki o da 6600 kullanıyor ve içinden çıkan kartın üzerinde Nokia yazıyordu. Yani kart normalde bozuk değilse çalışır. Zaten mademki çıkma o zaman bi de denersin.

Sonerx

Üye
bende alırken yanında 32mb lık mmc aldım ama alana kadar baya bi kawga ettim adamla cunku vermıolarmıs normalde ama hoc bi sorun yok

perfectlover

Üye
Hiç bir sorun olmaz. Hafıza kartının şifreli olup olmadığına dikkat et yeter, gerçi o da problem değil.

BLAGER

Üye
32ligin hediye oldugunu soylemissin ama parana kıyacaksan daha yuksek bir bellekte hafiza kartı var bnde su 512mb var ve hicbir soun yasamıyorum

hzrcn

Üye
Sx1'in War, 32Mb Hafıza Kartı Takmak İstiyorsun..Kusura Bakma Arkadaşım Fakat; Sen Delisin
Sx1 İçin 512Mb Ya Da 1Gb

TheLordOfTheHacker

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim...arkadaşlar...

assasin

Üye
ya nokıa mmcler kalitelidir ama benimde sx1 im war 2005 haziranda aldım kutusunu fln istemedim bütün aksesuarlarını telefon+ şarj cihaz+garanti belgesi 0 tel 320 ye aldım iyi olmayan bir haf kartı aldım 20 milyona 128 mb twin mos galiba 8 aydır çatır çatır çalışıyor..arkadaşım 32 liğide taktım bişey olmadı ama kara borsa mmcler bazen kitleniyor ve teli bozuyorçlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt