<div class='quotetop'>(kmya @ Apr 2 2006, 09:34 AM) [post=308734]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(teenwolfx @ Apr 2 2006, 08:57 AM) [post=308731]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(turgay89 @ Mar 31 2006, 09:35 PM) [post=307837]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dosya temiz ama bende resimdeki gibi bir degisme olmadı.. sadece internet,mesajlar,kayıtlar bi de rehberin iconu degisti. acaba fwden mi kaynaklanıo?? benim fw14. bu dosyalar hafıza kartının systemine atılcak demi??
[/b][/quote]
senin antivirüs programın tanıyamadıysa temiz mi oluyor yani virüs tanıma özelliği %100 civarında olan mcafee yalan mı söylüyor.
[/b][/quote]
arkadaşım bendede virüs buldu ama ben tele attım bişey olmadı sadece virüslü dediği dosyayı silidim çalışıyor yinede
[/b][/quote]
arkadaşım orada yanlış bilgi veriyor ve benide yalancı durumuna düşürmüş oluyor. resim dahi eklemişim oraya isteyen senin yaptığın gibi yüklesin ki bende o virüslü dosyanın olduğu klasörü hiç atmadım ancak kendi virüs programı birşey bulamadıysa DOSYA TEMİZ denilmez BENİM PROGRAM BİRŞEY BULMADI denir.
BUNU PAYLAŞAN ARKADAŞTA YANLIŞ ANLAMASAN, paylaşımından dolayı TEŞEKKÜRLER...