Sx1 Linux Mod (indirr)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Linux Mod (indirr)
gerçeği çıkana kadar bunlarla idare edebilirsiniz

splashscreenstartup

gerekli açıklama .rar klasörünün içinde mevcut,güle güle kullanın

teenwolfx

Üye

arkadaş senin dosyanın içinde virüs çıktı.

turgay89

turgay89

Üye
dosya temiz ama bende resimdeki gibi bir degisme olmadı.. sadece internet,mesajlar,kayıtlar bi de rehberin iconu degisti. acaba fwden mi kaynaklanıo?? benim fw14. bu dosyalar hafıza kartının systemine atılcak demi??

turgay89

turgay89

Üye
yav indirip deneyen kimse yopk muu?? nerde sx1cilerr??

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu değişim dosyalarını tam anlamıyla kullanabilmeniz için patchlı bir fw kullanmanız gerekir.nurani v3 veya o ayarda bi fw (gerçi nurani ayarında başka fw yok ya neyse ) düz fw14,15 e bunlar işlemez.yanlızca bazı ikonları değiştirebilirsiniz...

MerTXTreMe

Üye
cmert dostum sağol

kmya

kmya

Üye
dostum eline sağlık.yaptım pek şık oldu valla SX1'im

teenwolfx

Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Mar 31 2006, 09&#58;35 PM) [post=307837]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dosya temiz ama bende resimdeki gibi bir degisme olmadı.. sadece internet,mesajlar,kayıtlar bi de rehberin iconu degisti. acaba fwden mi kaynaklanıo?? benim fw14. bu dosyalar hafıza kartının systemine atılcak demi??
[/b][/quote]

senin antivirüs programın tanıyamadıysa temiz mi oluyor yani virüs tanıma özelliği %100 civarında olan mcafee yalan mı söylüyor.

kmya

kmya

Üye
<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Apr 2 2006, 08&#58;57 AM) [post=308731]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Mar 31 2006, 09&#58;35 PM) [post=307837]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

senin antivirüs programın tanıyamadıysa temiz mi oluyor yani virüs tanıma özelliği %100 civarında olan mcafee yalan mı söylüyor.
[/b][/quote]

arkadaşım bendede virüs buldu ama ben tele attım bişey olmadı sadece virüslü dediği dosyayı silidim çalışıyor yinede

teenwolfx

Üye
<div class='quotetop'>(kmya &#064; Apr 2 2006, 09&#58;34 AM) [post=308734]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Apr 2 2006, 08&#58;57 AM) [post=308731]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

[/b][/quote]

arkadaşım bendede virüs buldu ama ben tele attım bişey olmadı sadece virüslü dediği dosyayı silidim çalışıyor yinede
[/b][/quote]

arkadaşım orada yanlış bilgi veriyor ve benide yalancı durumuna düşürmüş oluyor. resim dahi eklemişim oraya isteyen senin yaptığın gibi yüklesin ki bende o virüslü dosyanın olduğu klasörü hiç atmadım ancak kendi virüs programı birşey bulamadıysa DOSYA TEMİZ denilmez BENİM PROGRAM BİRŞEY BULMADI denir.

BUNU PAYLAŞAN ARKADAŞTA YANLIŞ ANLAMASAN, paylaşımından dolayı TEŞEKKÜRLER...

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
cafeden bağlandığım için upload ettiğim dosyalarda virüs durumları olabilir.her ihtimale karşın tarama yaptırın...

DeRBeDeR_85

DeRBeDeR_85

Üye
saol kardeşim

radovex

Üye
link tamamen bozulmuş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt