Sx1 Kulaklıktan Otomatik Kanal Arama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Kulaklıktan Otomatik Kanal Arama
SX1de kulaklıkla radyo dinlerken, kulaklıktaki duğmeye sesi kapatmak icin iki kere ustuste yanlıslıkla bastım ve cok guzel bisey kesfettim. Boyle yapınca telefon otomatik aramayla bir sonraki kanallı buluyor. Sizin hafızaya kaydettiginiz kanalları degilde, frekans sırasına gore arıyor. Ve bu olay kitapcıgında filan da yazmıyor. Hadi deneyin arkadaslar.
Bakalım bu sx1in zaman gectikce daha ne ozelliklerini bulucaz!!!

msw

msw

Üye
Güzel bilgi tşkler

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Feb 6 2006, 02&#58;35 AM) [post=272932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> SX1de kulaklıkla radyo dinlerken, kulaklıktaki duğmeye sesi kapatmak icin iki kere ustuste yanlıslıkla bastım ve cok guzel bisey kesfettim. Boyle yapınca telefon otomatik aramayla bir sonraki kanallı buluyor. Sizin hafızaya kaydettiginiz kanalları degilde, frekans sırasına gore arıyor. Ve bu olay kitapcıgında filan da yazmıyor. Hadi deneyin arkadaslar.
Bakalım bu sx1in zaman gectikce daha ne ozelliklerini bulucaz&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

kurcalamaya devam et bak daha neler bulacaksın

gggorkem

Üye
Teşekkürler. Bilgi paylaşınca çoğalır.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler paylaşmaya devam

luckyesref

luckyesref

Üye
hoş bişiy ama benim deneyecek bir kulaklığım bile yok

73umut

Üye
bir yaşıma daha girdim gerçekten sağol

vt170

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Feb 6 2006, 02&#58;35 AM) [post=272932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SX1de kulaklıkla radyo dinlerken, kulaklıktaki duğmeye sesi kapatmak icin iki kere ustuste yanlıslıkla bastım ve cok guzel bisey kesfettim. Boyle yapınca telefon otomatik aramayla bir sonraki kanallı buluyor. Sizin hafızaya kaydettiginiz kanalları degilde, frekans sırasına gore arıyor. Ve bu olay kitapcıgında filan da yazmıyor. Hadi deneyin arkadaslar.
[/b][/quote]

teşekkürler sağolun.

flu

Üye
<div class='quotetop'>(iso670 &#064; Feb 24 2006, 03&#58;17 PM) [post=285290]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Feb 6 2006, 02&#58;35 AM) [post=272932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

teşekkürler sağolun.
[/b][/quote]

çoksağol bu kadar zamandır kullanıyorum şunu ben fark etmemiştim doğrusu çok teşekkürler

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
yeni üye olan arkadaşlara ve sx1 acemilerine armağandır

kanaxx

Üye
çok sogolya ben birbuçuçsenedir kulanıyorum yeni keş fettim servise dahi sormuştum bunu bilmiyolardı

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
keşfetmeye devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt