Sx1 ısınması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azun78

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 ısınması
beyler benim sx1 de ne zaman radyo, mp3 çalsam işlemcisi felaket ısınıyor bu normal bir durum mu yoksa
sizde de oluyor mu? ısınma özellikle alt tuş takımlarında oluyor yani işlemcinin olduğu yerde valla işlemciyi yakacağım diye korkuyorum. gerçi ne zandır kullanıyorum ama bi danışayım dedim.

turgay89

turgay89

Üye
bende oyun oynarken oluyo o da cok oynadıgım zaman ve cok da abartılı ısınmıo istersen servise bir sor

azun78

Üye
    Konu Sahibi
işlemcinin hızı etkilermi acaba , işlemcinin su andakı hızını nasıl öğrenebiliriz bilen varmı

Lion Heart

Lion Heart

Üye
biraz ısınması normal... ama el yakacak derecedeyse sorun var demektir ve de servis yolu gözükür. yalnız servise gidipte telefonun daha kötü dönme ihtimali var unutma.

cmert

cmert

Üye
sx1 in işemcisi standartta 120mhz dir ve bu tür ısınmalar olağandır aşırıya kaçmazsanız sorun yaratmaz.fakat ben geçenlerde işlemciyi 168mhz ye çıkarmam ve teli baya bi zorlamam nedeniyle işlemciyi yakmıştım,üstelik telin garantisi de yoktu.neyseki bi tane daha sx1 aldımda dert etmiyorum...

__Midas__

__Midas__

Üye
Böyle işlemci ısınmalarında pili çıkarın ve telefonu oda sıcaklığının baya altında biyerde 5-10 dk kadar bekletin.

azun78

Üye
    Konu Sahibi
valla elinizden geldiği kadar yardımcı oluyorsunuz tesekkurler hepinize

radovex

Üye
fun (fan) taktırma diye bi olay yok.sx1 de ama samsung da war 2008 de çıkacak.resimini sitede gördüm.capı 10 mm büyüklüğündeki ilk funlı telefonu.yararı ise telefonun ısınmasından doyayı yavaslamasını engellemek.sx1 de devamlı donuyo.uyuz oluyorum 2 format çakıyorum düzeliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt