Originally posted by wisdamsteel292@Jun 10 2005, 03:17 PM SX1 için 2.O paket sürümü var orada theme programı var.ilk kurdukları 1.5 bunun için siemensin kendi sitesinden bulabilirsiniz.ama telefon garanti dışı kalıyor.SX1 için ses yükseltici programda var o zamanda garanti dışı kalıyor
iyi de hocam ben siemens sitesine baktım bulamadım sana zahmet bir linkini verir misin? şimdiden teşekürler . takayım garantiye ben tema istiyom yaww :help: :
Originally posted by wisdamsteel292@Jun 10 2005, 03:17 PM SX1 için 2.O paket sürümü var orada theme programı var.ilk kurdukları 1.5 bunun için siemensin kendi sitesinden bulabilirsiniz.ama telefon garanti dışı kalıyor.SX1 için ses yükseltici programda var o zamanda garanti dışı kalıyor
iyi de hocam ben siemens sitesine baktım bulamadım sana zahmet bir linkini verir misin? şimdiden teşekürler . takayım garantiye ben tema istiyom yaww :help: :
[selam arkadaşlar bence simens sxx1 şimdiye kadar cıkan en yıyı telefondu. ama yenı yenı ıyı ler cıkıyor .neyse guzel tema bulan bana yollarsa sevınırm allah razı olsun . murat_382@hotmail.com byess
selam arkadaşlar ben bu nuraninin fw 16 yı yükledim ama bi türlü tema çıkartamadım ekrana avkon avkonex menü folder ve eidpiclerin hepsini c sistem data ya kopyaladım ama yine de olmadı ne yapmam lazım benim sx1 in daha önceki svn 15 idi orjinali