Sx1 I Kitledim Yanlıslıkla Bir Kod Istiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pisikopat_5

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 I Kitledim Yanlıslıkla Bir Kod Istiyor ?
telefon tus kilidi varken oylesıne yazı yazıyodum bırkac kere yanlıs gırdım telefon kıtlendı dıye bır kod yazmamı ıstıyor bunu bılmıyorum.Kıtapcıkta sadece teknık bılebılır arayıp sorun dıyor verılen telefon cvp vermıor.:Telefonu kapasakta aynısı ıstıyor.Bu kodu bılen varmı ?

tesekkurler

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güvenlik kodunu istiyor olmalı. Güvenlik kodu olarak ne yazdıysan onu yazacaksın.

Survivorx

Üye
<div class='quotetop'>(pisikopat_5 &#064; Mar 13 2006, 05&#58;56 PM) [post=296576]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefon tus kilidi varken oylesıne yazı yazıyodum bırkac kere yanlıs gırdım telefon kıtlendı dıye bır kod yazmamı ıstıyor bunu bılmıyorum.Kıtapcıkta sadece teknık bılebılır arayıp sorun dıyor verılen telefon cvp vermıor.:Telefonu kapasakta aynısı ıstıyor.Bu kodu bılen varmı ?

tesekkurler
[/b][/quote]

Dostum telefonun Guvenlik kodunu soruyordur. Guvenlik kodunu sen ne girdiysen onu ornek olarak *#0003*12345# seklinde gireceksin.

12345 yerine senin belirlemis oldugun guvenlik kodunu gireceksin

Kolay gelsin.

pisikopat_5

Üye
    Konu Sahibi
ama ekranda hıc bır ıkon yok sadece kod yazıyosun
ok veya acncel ayzmıo o kodu yazıom ole beklıo bıse olmuo

Survivorx

Üye
<div class='quotetop'>(pisikopat_5 &#064; Mar 13 2006, 06&#58;25 PM) [post=296590]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ama ekranda hıc bır ıkon yok sadece kod yazıyosun
ok veya acncel ayzmıo o kodu yazıom ole beklıo bıse olmuo
[/b][/quote]

Guvenlik kodunu biliyorsan eger su sekilde giris yapabilirsin sadece kod istedigini bende biliyorum. *#0003*kodno#

kod no yazan yere guvenlik kodunu gireceksin bu sekilde telefonun acilmasi gerekiyor eger acilmassa adresindeki telefon numarasina ulasman gerekiyor telefonun ikinci el ise yapacagin is cok eger telefon adina kayitli ise o zaman fazla bir islem yapilmayacaktir.

kolay gelsin

Lion Heart

Lion Heart

Üye
02164599898&#39;i ara. Sana bir kod vercekler. Güvenlik kodun resetlencek.

yunusoglu

Üye
arkadaşım benimde sx1 im vardı aynı sorun oldu teknik servis dışında kimse yapamadı....ben izmire gönderdim yaptılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(yunusoglu &#064; Mar 13 2006, 09&#58;11 PM) [post=296709]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım benimde sx1 im vardı aynı sorun oldu teknik servis dışında kimse yapamadı....ben izmire gönderdim yaptılar
[/b][/quote]
Arkadaşım benim Sx1 kullandığım zamanlarda telefonum kitlenmişti güvenlik kodunu yanlış girmiştim. aynı hatayı CX75&#39;imde de yaşadım. tamamen benim hatamdan dolayı güvenlik kodunu 3 kere yanlış girmiştim. Her iki telefonumda da yaşadığım bu sorunu telefonumu servise götürmeden Siemens Müşteri Hizmetlerini arayıp bu sorunu çözmüştüm. Sana bir kod veriyorlar SX1 de kod resetleniyor, 12345 oluyor. CX75 de ise güvenlik kodu siliniyor. Servise götürmene KESİNLİKLE GEREK YOK&#33;&#33;&#33;

ayhan6161

Üye
HAYIR BANDA OLDU O ÖYLE ANLATTIKLARI GİBİ DĞİL TELEFONUN KODU NU SORUYO TELEFON KODU
ONUDA SİEMENS MUSTERİ HİZMETLERİNİ ARIYACAKSIN ONLAR Bİ KAÇ SORU SORUYOLAR VE KODU VERİOLAR
KOLAY GELSİN

ayhan6161

Üye
HEH İŞTE SUPER SERHAN YAZMIS AYNEN ONUN DE

darkwolf

darkwolf

Üye
ayhan6161 ın dedıgıne katılıyorum
ayınısı bana da oldu
aradım musterı hızmetlerını kodu werdıler gırdım we acıldı
bu kadar basıt

ERKAHAN

Üye
arkadaşlar hep müşteri hizmetlerini övüp duruyorsunuz bende aynen 3 kez yanlış girdim telefon kapandı telefon kodunu girmemi istedi.müşteri hizmetlerini aradım bana 8 haneli şifreyi verdiler tabi her telefonun bir şifresi varmış.şifreyi girdim telefon bu kezde izin yok diye bir uyarı verdi anlayacağınız açılmıyor.başıma ilkdefa böyle birşey geldi.eğer çözüm yolu bulursam sizlere yardımcı olurum.bulamazsamda ne yapalım.kırar atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt