Sx1 Fw15.0004 SonsÜrÜm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnL.dracula

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Fw15.0004 SonsÜrÜm
ARKADAŞLAR geçen hafta telefonumda arıza cıkmıstı garnatıye gonderdım . ayrıca surumunun yukseltılmesını ıstıyorum dıye de dılekce yazmıstım bır de baktım kı fw15.0004 yuklenmıs ıstersenız sızde gonderın servıse son surum bır telefonunuz olsun . hemde fw15.004 o2 saygılarım la

RockFord Fosgate

Üye
ne farkı oldu??????

SnL.dracula

Üye
    Konu Sahibi
telefonun radyosu daha iyi .telefonla gorusmelerde ses kalıtesı daha ıyı oldu. makınede ara sıra donmalar oluyordu sımdı hemen hemen hıc donmuyor ayrıca son sürüm bir mp3 player var. ayrıca su kadın gozu yerıne artık arsenal gıbı o2 yazıyor ekranda cok hosuma gıttı daha farkedemedıgım bır kac ozellık daha var .....

RockFord Fosgate

Üye
demek faydası oldu !!ne guzel ))

turgay89

turgay89

Üye
ben de surum yukseltmek istiodum.. telefon garantide kac gun kalıo?? bi de ben izmitteyim acaba aynı surumu yuklerlermi??

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
videoya ışık ve tema varmı varsa hangi sürüm bilen varmı??????

samettim

Üye
hocam izmitin neresindensin bende izmitliyim o bakımdan topragım benim...

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Feb 20 2006, 11&#58;51 PM) [post=282851]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> videoya ışık ve tema varmı varsa hangi sürüm bilen varmı?????? [/b][/quote]

henüz o patchlar yok ama video sürsini uzatan patch ı ruslar çıkardı.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
peki bu rusların kine türkçe yama falan olmazmı mert kardeş?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
arkadaşlar ben anadolu yakasında kozyatağı kvk servisine verdim donma kilitlenme falan oluyordu birde yeni sürüm yüklenmesini istedim bana aynı sürüm yüklenmiş içi temizlenip sözde bakımdan geçirilmiş olarak teslim edildi servislerdeki sürüm er düşük yada yenileri gelmemiş?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt