sx1 de win kulanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

express

Üye
    Konu Sahibi
sx1 de win kulanmak
arkadaşlar çarlıda bi sx1 gordum siyah bi makineydi adama fiyat sordum uçuk bi rakam dedi abi sen napıyorsun böyle dedim

makinada 512 karda windows kurulu dedi bende saçmalık felan diyip geçtim

6600 ların cdsi içinde böyle bişi mevcutmuş yapılabildiğini döylediler. Kimse pek beğenmemiş

> bende sx1 ime yapma istiyorum nasıl yapabiliriz acaba usta sx1 cilerden yardım bekliyorum

cmert

cmert

Üye
Originally posted by express@Nov 8 2005, 12:49 PM
arkadaşlar çarlıda bi sx1 gordum siyah bi makineydi adama fiyat sordum uçuk bi rakam dedi abi sen napıyorsun böyle dedim

makinada 512 karda windows kurulu dedi bende saçmalık felan diyip geçtim

6600 ların cdsi içinde böyle bişi mevcutmuş yapılabildiğini döylediler. Kimse pek beğenmemiş

> bende sx1 ime yapma istiyorum nasıl yapabiliriz acaba usta sx1 cilerden yardım bekliyorum
[post=206271]Quoted post[/post]​

ya ne alakası var saçmalıktan başka bişey değil.daha fw16 yapılamadı o mu olacak.bir cep telefonu nasıl direk bilgisayar yazılımını açsın.saçmaaaa.... :haha: :haha: :haha:

teenwolfx

Üye
bence de çok saçma Sx1 in eti ne butu ne ki windows çalıştıracak :angry: peki ne kuruluymuş win mobile mı yoksa win95 mi :P :P :P

slayer

Üye
1-) gecen biride SE'una windowzz yükleyecekti.... Hemde XP_!!!!! :DD
2-) fena kandırmışlar seni.... :(

yoks

Üye
sAllamış :haha: :huhu: adsl modem desteği varmıymış :huhu: :P

zab03

Üye
yaaaaaaaaa arkadaşlar tabiki pc programlarını çalıştırmak mümkün
şaşırmayın lütfen Fexplorer 'in son sürümünü yükleyin ve içine bakınız
orda *.exe dosyası var bunu aça biliyorsunuz!!!! Ama bu demek değilki her haltı yükleyebilirsiniz...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
yuuuh amcam nassı sallamış daha onemlisi sen nassı yedin bu zokayı

ibonline

ibonline

Üye
muhahaha ağa öyle şeymi olur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
6670'ime Linüx yükleyecem bende.

express

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz dalga geçe durun ziimr çankayada her sybian tele 100 ytleye win mobil 2003 sistem kuruyorlar. kurulum için orion spv d 500 ün sistemi kulanılıyor

>sorun olarak yandaki kayıt ve resim çekme duşu devre dışı kalıyor ve ışık sensöru olmadığı için sx1 de sensor modu çalışmıyor
>+ olarak insanlar sx1 de başlat tuşu windows mediaplayer outlok ve ie gorunce çıldırıyorlar. dosya kopyalama 3te1 oaranı gibi artış sağlıyor ve istediğiniz sx1 fw si ile tekrar sybiana geri dönebiliyorsunuz ama dönmek isteyen kimM???

<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Nov 8 2005, 07&#58;50 PM) [post=206550]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence de çok saçma Sx1 in eti ne butu ne ki windows çalıştıracak peki ne kuruluymuş win mobile mı yoksa win95 mi
[/b][/quote]
win mobile kulanan makinaların etine budu ne ???

<div class='quotetop'>(yoks &#064; Nov 9 2005, 09&#58;03 AM) [post=206998]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sAllamış adsl modem desteği varmıymış
[/b][/quote]
forumda bt ile pcdeki interneti sx1 nizdede kulanabiliyorsunuz evinizdeyken msn de operayla özgürce nette dolaşabilirsiniz

gnubox diye bir program

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Nov 20 2005, 10&#58;48 PM) [post=211864]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6670&#39;ime Linüx yükleyecem bende.

[/b][/quote]

win mobile olabiliyorsa linux neden olmasın ??

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(express &#064; Nov 22 2005, 03&#58;14 PM) [post=212836]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar siz dalga geçe durun ziimr çankayada her sybian tele 100 ytleye win mobil 2003 sistem kuruyorlar. kurulum için orion spv d 500 ün sistemi kulanılıyor

>sorun olarak yandaki kayıt ve resim çekme duşu devre dışı kalıyor ve ışık sensöru olmadığı için sx1 de sensor modu çalışmıyor
>+ olarak insanlar sx1 de başlat tuşu windows mediaplayer outlok ve ie gorunce çıldırıyorlar. dosya kopyalama 3te1 oaranı gibi artış sağlıyor ve istediğiniz sx1 fw si ile tekrar sybiana geri dönebiliyorsunuz ama dönmek isteyen kimM???

<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Nov 8 2005, 07&#58;50 PM) [post=206550]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence de çok saçma Sx1 in eti ne butu ne ki windows çalıştıracak peki ne kuruluymuş win mobile mı yoksa win95 mi
[/b][/quote]
win mobile kulanan makinaların etine budu ne ???

<div class='quotetop'>(yoks &#064; Nov 9 2005, 09&#58;03 AM) [post=206998]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sAllamış adsl modem desteği varmıymış
[/b][/quote]
forumda bt ile pcdeki interneti sx1 nizdede kulanabiliyorsunuz evinizdeyken msn de operayla özgürce nette dolaşabilirsiniz

gnubox diye bir program

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Nov 20 2005, 10&#58;48 PM) [post=211864]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6670&#39;ime Linüx yükleyecem bende.

[/b][/quote]

win mobile olabiliyorsa linux neden olmasın ??
[/b][/quote]

win mobileyi yükleyeceklerine şu sx1 lerimize skinsupport destekli bi fw16 yükleseler herkes memnun olur.win mobile boş iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt