Sx1 adobe reader kurulum sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahm233487

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 adobe reader kurulum sorunu?
arkadaşlar,siemens sx1 telefonuma adobe reader ı kuramıyorum.kurulum dosyasını telefona data suite ile atıp dosyayı açmaya çalıştığımda "hafıza az,verilerden bazılarını silin" hatasını veriyor.data suite in yazılım kurma özelliğini kullandığımda da sonuna kadar kurup en sonunda "belirtilmemiş hata" diyerek sorun çıkartıyor.ne yapabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.bu arada readeri kullanmak için memory card gerekli mi.?

ahm233487

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefona 256mb mmc card aldım.yeniden kurmayı denedim yine hafıza az hatasını veriyor ne yapmalıyım.yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

luckyesref

luckyesref

Üye
MsvDriveE dosyasını dosyalar bölümünde arat. telefona kur yalnızca bir defa çalıştır.ardından adobe'nin sis dosyasını hafıza kartına at.sonra sx1'in kendi dosya yöneticisiden o sis dosyasını çalıştır.ben bazı programları böyle çalıştırıyordum.kib.

perfectlover

Üye
Originally posted by ahm233487@Oct 24 2005, 08:44 PM
arkadaşlar,siemens sx1 telefonuma adobe reader ı kuramıyorum.kurulum dosyasını telefona data suite ile atıp dosyayı açmaya çalıştığımda "hafıza az,verilerden bazılarını silin" hatasını veriyor.data suite in yazılım kurma özelliğini kullandığımda da sonuna kadar kurup en sonunda "belirtilmemiş hata" diyerek sorun çıkartıyor.ne yapabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.bu arada readeri kullanmak için memory card gerekli mi.?
[post=198390]Quoted post[/post]​
Yanlış hatırlamıyorsam Adobe reader Siemens Sx1 için uyumlu değil. Symbian 7 sürümüne uygun. Yüklemeye çalışıp son aşamaya gelsen bile "S60 Product gerekli" diye bir uyarı alacaksın. Yani uyumlu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt