swype yükledim nasıl başlatacağım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
swype yükledim nasıl başlatacağım?
oviden ingilizce sürümü indirdim, ama sadece uygulamalarda settings var. ayarları yaptım ama başlat diye bir seçenek yok. hiçbiryerde bulamadım nasıl başlatacağım ben bunu? :s

blackbird48

blackbird48

Üye
bende yüklemiştim ama ne yaptıysam çalışmadı sanırım n8 uyumlu değil eski tarihi eser 5800 ımda çalışıo bu ama n8 de çalışmıo

KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
swypa girin aktif edin telefonu kapatıp açın ve qwerty klavye yapın ;)

ces5

ces5

Üye
qerty mini yi seçin

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
swypa girin aktif edin telefonu kapatıp açın ve qwerty klavye yapın ;)

swypa girin derken sitesine mi demek istedin? girdim ama aktif et diye birşey yok sanki :s biraz daha açık anlatabilirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bir sitede türkçe dil desteği yazıyordu sis dosyasıydı indirdim fakat telefonda göremiyorum, telefon-depo hafızasına baktım yok. uygulamalarda da birşey yok. offff nerden bulacağım dosyayı bilen biri yokmu???????

muratcan1905

Üye
telefonu kapa aç yaptın mı ?
settings olması lazım ismi swype simgesi olması lazım mutlaka bulursun eğer düzgün kurduysan

KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
swypa girin derken sitesine mi demek istedin? girdim ama aktif et diye birşey yok sanki :s biraz daha açık anlatabilirmisin?

ya ben bir sitede türkçe dil desteği yazıyordu sis dosyasıydı indirdim fakat telefonda göremiyorum, telefon-depo hafızasına baktım yok. uygulamalarda da birşey yok. offff nerden bulacağım dosyayı bilen biri yokmu???????

sitesine deil telefona swypa yüklediğinde ayarlar diyede bişey yüklenecek gir oraya en tepede swype giriş yöntemini evet olarak seç telefonu kapat aç qwerty klawye olarak seç oldu :D

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
telefnu kptp actm ayarları yptm ama klavye ayarını bulamadm neredn yapıyoruz?

yazma dlni ing yptm yan cevirnce gordum.fakat kullansli dgl malesf. Napalm trkcesni bekleyecegz.. :/

cecec

cecec

Üye
|-)

ordoseclorum

Üye
türkçe yamayi indirdim ama çok kasıyor . Özellikle türkçe karakterler de . Umarım düzeltirler

SilentOne

SilentOne

Üye
teli aç kapa yazma dilini ingilizce tmmdır

akinkptn

akinkptn

Üye
SWPE i yükleyince tel otomatik hep wirless a bağlı kalıyor..

accman

accman

Üye
peki türkçe yamayı nasıl yapacağız bir türlü yapamadım da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt